Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ps3 4.55 Rogero CEX v1.00 + Multiman v 4.55 [Resimli - Videolu Anlatım]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sorun yoksa ve memnun bırakabildiysek sizi ne mutlu bize iyi ve bol oyunlu günler dilerim Gülümseme
4.55 yaptıgımdan beri hiç bir oyunu açamıyorum sorun nedir anlamadım ya siyah ekranda kalıyor veya ana menuye atıyor ne yapmam gerekli???
Multimani silip yukleyerek güncellediniz mi? Ve bu sitedeki dosya ile mi güncellediniz? ve guncellerken Ps3 un interneti açık miydi?
Öncelikle konu ve anlatım için teşekkürler. Benim ps3 4.50 regero versiyonu var gecenlerde yükletmiştim, ps3'ün içini acıp bişeyler yapmıştı. Şimdi ben bu versiyonu videodaki gibi yapıp yüklersem sıkıntı olur mu ? Yani bu işlemi benim ps3'ümde uygulayabilir miyim ?
Sanirim sizin ps3unuze downgrade işlemi uygulanmıştır bu yüzden Dehash işlemi uygulanmasi gerekmektedir eve gittiğimde size link atarım konuyla alakali
selamın aleyküm usta benim eski makinada multiman vardıda bunda yok bu fat kasa ilklerden 4.55 sürüm ofw veya cfw oldugunu nasıl öğrenebilirim veya direk kursam bir sorun olurmu ps alındıgından beri hiç bişey yapılmadı..
@erkamsavul Ps3 açılırken ne yazıyor PlayStation mu Rogero mu?
Playstation Gülümseme
Öncelikle sizin Ps3 tahminimce OFW bu yüzden bir Playstationcu veya Pc satan bir yerde kırdırmanız gerekmektedir. Downgrade işlemi uygulanacak aletinize ardından büyük ihtimalle çip takılır çip hakkında pek bilgim yok ancak o işlemden sonra sorunsuzca sitemizden indirdiğiniz oyunu yükleyebilir ve oynayabilirsiniz
OFW veya CFW oldugunu öğrenemezmiyiz.

Yani her türlü para verecez Açık Ağızlı Gülümseme

Teşekkürler...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL