Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Sims 3: Island Adventures | İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Simlerimiz piramitleri yağmaladılar, kolejden mezun oldular, hatta ve hatta beyin yemek isteyen aç zombilerle karşılaştılar. Şimdi ise yorgun simlerimiz kendi adalarına çekilip dinlenme vaktine geçebilirler. Umulduğu gibi Island Paradise The Sims dünyasında büyük fark yarattı. İçerdiği özellikler ile birlikte oyuncuların gönlüne taht kurmuş durumda. Yapabileceğiniz aktiviteler, The Sims 2: Vacation ve The Sims 2: Bon Voyage oyunlarına benzer şekilde bulunuyor. Bu özelliklerin hepsi mükemmel olmayabilir fakat seride gördüğüm en iyi ek paketlerden biri diyebilirim.

Ada sahillerinde bekliyorum!


The Sims 3: Island Paradise ile birlikte ada hayatına geçiş yapıyoruz. Pek çok ada yeni gelen harita ile birlikte ekleniyor. Ayrıca beş yıldızlı bir otel kurup, yönetme tecrübesini de edinebiliyoruz. Oyuna eklenen botlar ile birlikte yavaş veya süratli bir şekilde adalar arası yolculuk edip gizemli bulduğumuz yerleri inceliyoruz. Seyahatler de deniz üzerinden gerçekleştiği için izlemesi gayet keyifli oluyor. Adaya vardıktan sonra araştırmlara başlayıp gizemli yerlerin sırlarını ortaya çıkartabiliyorsunuz.

Bu adalarda istersek de bir otel kurup beş yıldıza kadar çıkartabiliyoruz. Bu oteli isterseniz ailenizle birlikte isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte kurabiliyorsunuz. Romantik iki kişilik özel küçük odalar hazırlayabilirken, aileler içinde özel odalar yapabiliyorsunuz. İçerideki eşyalarınızı hazırlayın ve oteliniz için bir ücret belirleyin. İnsanlar sizin otelinizi kullandığı sürece puanlar elde ediyorsunuz ve bu puanlarla birlikte otelinizin seviyesi yükseliyor. Ne kadar çok iyi skor toplarsanız oteliniz de o kadar çok biliniyor ve popüler oluyor.

Artık kara üzerine ev yapmak yerine denizde gezebilen gemi evler de yapabiliyoruz. Bu yeni özellik ile birlikte The Sims 3: Island Paradise oyuncuların gönlünü kazanmayı başardı diyebilirim. Çünkü tıpkı bir ev gibi inşa ediyorsunuz ve suyun üzerinde gezebiliyorsunuz. Herkesin hayalinde bulunan bir özellik değil mi sizce de? Zaten bu ek paket ile birlikte adalar arasında pek çok kez yolculuk yapıyoruz, sahiller bizlerin yaşama alanı oluyor ve rahat bir yaşam sürüyoruz.

Dalış yapma keyfi!

Gelen yeni bir özellik ise oksijen tüpü ile dalış. Artık simlerimiz su altında keşfe çıkabiliyor ve yeni eşyaları bulabiliyor. Snorkelinizi takın ve su altına girmeye hazırlanın orada eski çağlardan kalma kayıp miraslar bulabileceksiniz. Su altında gezerken dikkatli olun karşınıza aniden köpek balığı ya da kraken çıkabilir. Simler sadece belirli alanlarda su altına dalabiliyorlar. Simlerimiz artık birer denizkızına da dönüşebiliyor. Bu yeni özellik aslında pek çok ek pakette mevcut fakat dönüştüğümüz şeyler farklı.

Yeni bir kariyere başlama fikriniz varsa eğer bu ek paket ile birlikte yeni bir mesleğe kavuşabilirsiniz. Bildiğiniz gibi adalar arası seyahat ediyoruz ve sahillerde yaşıyoruz. Boğulan insanlar da olacaktır ve bunların birer kurtarıcıya ihtiyacı var. Sizlerde cankurtaran mesleğini seçerek sektöre giriş yapabilirsiniz. Ayrıca yeni ölümler eklendi: Köpek balığı tarafından öldürülme, havasız kalıp ölme ve denizkızlarına özel olarak kuruyarak ölme. İki yeni radyo istasyonu da eklendi.

Kişisel görüşlerimi sorarsanız ben The Sims 2’den belli beklediğim keyfi The Sims 3’te bulamıyordum fakat bu ek paket geldikten sonra düşüncelerim tamamen değişti diyebilirim. Getirdiği yenilikleri çok beğendim ve zevk aldım. Adaları keşfedip su altına dalmak ayrı zevkli, su üstünde durabilen evler yapmak ayrı zevkli. Neyse ben lafı fazla uzatmayayım da botuma binip gideyim. Kendinize iyi bakın!

[Resim: nNZ9SWb.png]

[Resim: T7l2beD.jpg]

[Resim: 7PkJGDq.jpg]
Eline Sağlık Gülümseme
Önemli Değil.
Referans URL