Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin's Creed: Revelations - [PS3] Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Zkzv8A.jpg]

[dosyaadı]Assassin's Creed: Revelations - [PS3] Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[boyut]14.19 GB[/boyut]

Konusu:
Günümüz zaman çizgisinde, Brotherhood'un bitişinde olan olaydan dolayı ana karakter Desmond Miles komaya girer. Desmond, zihninin kurtarılabilmesi için, "Black Room" (Siyah Oda) denilen özel bir alandadır. Animus'un içinde uyandığında, kendisinden önce Animus'a bağlanılan Denek 16'nın bilinci ile tanışır. Desmond ondan kendi zihninin parçalanmış olduğunu ve kurtarabilmesi için atalarının hikayesine, kendisine gösterebilecekleri bişey kalmayana kadar şahitlik etmesi gerektiğini öğrenir.
Desmond "Siyah Oda"nın hafıza kapısından geçerek Ezio Auditore görünümüne yerleşir. Ezio, daha önce ortaya çıkardığı Altaïr'in sırlarını çözmek ve Suikastçı'ların gerçek amacını öğrenmek için Masyaf'a doğru seyehat etmektedir. Masyaf'a vardığında şehrin Tapınakçılar tarafından ele geçirildiğini görür ve onu öldürmeye çalışırlar. Ezio kalenin içine doğru kaçar ve burada Altaïr'in kütüphanesini keşfeder. Kütüphane kapısının açılabilmesi için beş tane anahtar gerekmektedir ve bunlardan biri tapınakçılar tarafından ele geçirilmiştir, diğer anahtarlar ise Osmanlı Devletinin başkenti olan İstanbul'da saklanılmıştır. İstanbul'a vardığında Türk Suikastçıları'nın lideri Yusuf Tazim tarafından karışılanır, ayrıca Süleyman isimli on yedi yaşında bir Türk şehzadesi ile arkadaş olur. Ezio anahtarların Niccoló Polo tarafından şehre saklanmış olduğunu öğrenir. Polo'nun eski ticaret dükkânlarını ararken, Sofia Sartor isimli genç Venedikli bir gezgin ve kitap koleksiyoncusu ile tanışır ve ona aşık olur. Daha sonraları Sofia ona anahtarların yerini bulmasında yardımcı olur.
Bu arada, şehirde Şehzade Ahmet ve kardeşi Şehzade Selim arasındaki taht çekişmesinden kaynaklı çatışmalardan dolayı kaos hakimdir. Bu çatışmaların arasında, Suleyman Ezio'ya bir Osmanlı Şehzâdesi olduğunu söyler ve o bu kavganın arkasında Tapınakçıların olmasından şüphelenmektedir. Ezio, Manuel Palaiologos'un Tapınakçıların da desteğini alarak Osmanlı yıkmaya ve Bizans'ı tekrar kurmaya yönelik bir ordu kurduğuna dair bulgulara ulaşır. Manuel'i öldüren Ezio, Şehzâde Ahmet'in Tapınakçılar'ın gerçek lideri olduğunu ve anahtarların peşinde olduğunu ortaya çıkarır.

Oynayış:
Oyun diğer serinin parçaları gibi açık dünya oynanışı içerir. Şehirde gezmeye ve düşmanlara ani saldırılar yapmayı sağlayan kanca bıçak (hook blade) oyuna eklenmiştir. Kanca bıçak ile beraber Ezio'nun kendisi yapabileceği 300 tür bomba vardır.
Oyun tüm platformlarda 3D olarak oynanabilmektedir.

[Resim: Ci99Fp1.png]





Gereksinimler:
3.55 CFW veüzerinde Çalışmaktadır. 3.55 olanlar için Fix içindedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Hani link nerede
"İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız." yazab yazinin üstünde ki resme tıkla iner.
indirirken %74'de kalıyor. 3 defa silip tekrar denedim olmadı. güncel tracker denedim olmadı.sorun nedir acaba?
Referans URL