Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Empire: Total War - [PROPHET/ViTALiTY] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: qyeUFNS.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Empire: Total War - [PROPHET/ViTALiTY]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:12.88 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Stratejinin her unsurunu sevenlerin yüzünü yıllardır güldüren, ekran başında onlara keyifli saatler hatta günler geçirten, zamanla normal hayattan kopmalarına yol açan ve kendilerini gerçekten bir imparator ya da padişahmış gibi hissetmelerini sağlayan Total War serisinin uzun zamandır merakla beklenen yeni üyesi nihayet elimize ulaştı.

Seride en son Orta Çağ’da kalmıştık. Şimdi ise 1700’lü yılların çalkantılı politik yapısının içinde, ülkemize Dünya’da saygın bir yer edindirmeye çalışacağız. Empire: Total War, serinin kendinden önceki üyelerine göre oldukça komplike bir yapım. Öyle ki, önceki oyunları oynamış olsanız bile ana haritanın karşısında bir süre duraksayabilirsiniz. Harita oldukça detaylı ve üzerinde sadece şehirler ve ordular yerine birçok yeni şey göreceksiniz. Bunların arasında sınır kaleleri, küçük kasabalar, limanlar, madenler ve buna benzer birçok bina bulunuyor. Bunları askeri ya da ekonomik yönde geliştirmek sizin tercihinize kalmış. Sadece şehirleri değil stratejik değere sahip bu noktaları da elinizde tutmak sizi zafere taşıyacak olan ufak ayrıntılar arasında.

Şehir yönetimi konusunda, yeni yapımda çok büyük yenilikler bulunmuyor. Şehirlerle ilgili yapılan en önemli ayarlama olan vergi konusunda ise bir kolaylık getirilmiş. İsterseniz tüm şehirlerinizin vergi seviyesini bir anda ayarlayabiliyorsunuz. Bunun dışında, şehirlerinizde yaşayan insanların sınıflarına göre vergilendirme yapabiliyorsunuz. Yani zengin sınıfa ayrı, işçi sınıfına ayrı vergiler koyabiliyorsunuz. Tabi bunun farklı etkileri oluyor.

Gelir kaynağınız sadece vergiler değil elbette. Düzgün bir gelir elde edebilmenin yolu komşularınızla ticaret anlaşmaları yapmaktan geçiyor. Tabii ticaret rotalarını düzenlemek, yollar ve limanlar yapmak zorundasınız. Bunları geliştirdiğinizde elde ettiğiniz gelir de otomatik olarak artıyor.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: o6TCLnZ.jpg]
[Resim: srYPZDY.jpg]
[Resim: cPk4U7C.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP Service (Pack 2) / Vista / 7 / 8
İşlemci: 2.4 GHz Intel Pentium veya daha yüksek veya AMD Athlon eşdeğer CPU
Bellek: 1 GB RAM (XP) 2 GB RAM (Vista)
Grafik: shader sürümü ile% 100 DirectX 9.0c uyumlu donanım hızlandırılmış video kartı 2.0 desteği, 256 MB video belleği
Ekran: 1024 x 768 piksel Minimum ekran çözünürlüğü
Ses: DirectX9.0c uyumlu ses kartı
Sabit Disk: 15 GB boş sabit disk alanı

[dosyaid]1645[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
nasıl kurucaz bunu
Beyler bu siteyle kım ılgılenıyo ? Ben bu oyunu ındırdım kurmaya calışıyom sora steamı felan kurdu kendısı sorada steamden product key ıstıyor ya burdan ındırdım kım yardım edecek ???
(05.09.2013 15:59)41huseyin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler bu siteyle kım ılgılenıyo ? Ben bu oyunu ındırdım kurmaya calışıyom sora steamı felan kurdu kendısı sorada steamden product key ıstıyor ya burdan ındırdım kım yardım edecek ???

Oyun benim uploadım olmadığı için sadece fikir yürütücem ama genel olarak prophet yapımıysa oyun steam gibi bir şey kurmaya gerek yoktur eger steam sizden key istiyorsa o oyunun orijinal olup olmadığı denetler bizimki korsan olduğu için oyunun kurulumunda veya girişinde steam programına ihtiyacımız yok eger oyunun kurulumda istiyorsa kurulumu .iso dosyası içinden setup.exe ile yapın eger oyunu kurduktan sonra istiyorsa oyuna giriş yaptığınız yer ile alakalıdır oyuna steam ı kullanarak değil yüklediğiniz dizinden girmeyi denersiniz sorun kalmayacaktır.
ozaman ben sana onu gostereyım resimle sen anlarmısın ama?Oyunu kurmamadım daha kurulum işlemi devam ediyo ve
product key ıstıyor Steamdayken istıyor yanı.Şimdi Ben bunu steamsız kurma ıhtımalı war mı ?Baş belası steam yaw!.Bu arada evt Dosyaların içinde PROPHET diye bir dosya var evt.Yani kurarken ben steamı kurmuyorum oyunun kendısı otomatık yonlendırıyor ve kurmak zorunda kalıyorum lutfen yardımmm!!!
.iso dosyasının içindeki dosyaların bir resmini çekerseniz yardımcı olabilir yada oyunu indirmem gerekecek oda vakit alır.(klasörlerin içininde resimleri gerekir)
(06.09.2013 10:22)milf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].iso dosyasının içindeki dosyaların bir resmini çekerseniz yardımcı olabilir yada oyunu indirmem gerekecek oda vakit alır.(klasörlerin içininde resimleri gerekir)


tmm vercem şimdi bi dk kuramazsam denıyom şımdı vercem tmm Gülümseme
Hocam şöyle dener misin.Autorun'la oyunu kurmadan direk cdnin içeriğinden setup.exe'yi çalıştırıpı kur ardından da cracki yap.
(06.09.2013 12:35)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam şöyle dener misin.Autorun'la oyunu kurmadan direk cdnin içeriğinden setup.exe'yi çalıştırıpı kur ardından da cracki yap.

Ya kardeşim şu oyunun nasıl kuralacağını biriniz söylesin ya da resimle anlatsın o kadar indirdik. Deamon toolstan o kadar oyun kurdum bunun kadar zorlanmadım kurulmuyor oyun deamon toolstan falan steame yönlendiriliyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL