Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 24 Mart'a kadar yokum...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Dostlarım bu forumda bulunmak gerçekten çok güzel.Ancak bildiğiniz üzere birde hayata tutunmak lazım.Yaklaşık 1.5 Ay sonra YGS sınavı var ve ben istediğim puanı çalışmadan alabilirim ancak istediğimden daha yüksek alma şansım hala varken değerlendirmek istiyorum.Ancak foruma elimden geldiğince girmeye çalışcağım =)
görüsürüz inşallah sınavdada basarılar
görüşürüz bende tatile felan sandım inş Allahtan istediğin notu alırsın
Dostlar Gülümseme Günde 2-3 Saatimi foruma ayırabileceğimin farkına vardım.Bu arada başarılar dileyen herkese teşekkürler.Mesajımı biraz abartılı yazmışım galiba bende bugün farkına vardım çalıştıktan sonra çok zaman kalıyor Açık Ağızlı Gülümseme Ve bunu forumda değerlendireceğim Gülümseme Tekrardan merhabalar :=)
Başarılar dilerim. Duyduğuma göre bilgiden çok mantık soruyorlarmış doğrumudur ?
Basarilar.
Hos geldin ve sanada başarılar

(12.02.2014 18:26)yusufsword Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılar dilerim. Duyduğuma göre bilgiden çok mantık soruyorlarmış doğrumudur ?

YGS' de yorum/mantık LYS'de bilgi soruyorlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende seneye sınava gircem hayırlısı olur insallah sınavında başarılar dilerim Gülümseme
''Ben istediğim puanı çalışmadan alabilirim ancak istediğimden daha yüksek alma şansım hala varken değerlendirmek istiyorum.'' Egonda baya iyiymiş Gülümseme Sınavda başarılar.
(12.02.2014 22:05)kartal2731 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]''Ben istediğim puanı çalışmadan alabilirim ancak istediğimden daha yüksek alma şansım hala varken değerlendirmek istiyorum.'' Egonda baya iyiymiş Gülümseme Sınavda başarılar.

Egoyla ilgisi yok kardeşim.140 Puan ve üstü alsam yetiyor AÖF yerleşcem bu sene ama hazır sınava az kalmışken beni iten bi güçde varken hem bu seneye hem gelecek seneye çalışmaya başladım Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL