Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: WRC Powerslide - [PC] - [CODEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ifXEnCH.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
WRC Powerslide - [PC] - [CODEX] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.95 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Yeni ve hızlı oynanış: Hızlı, oynaması kolay, WRC dünyasına girmenin yepyeni bir yolu: aynı özel bölümde 3 farklı rakibe karşı yarışın! İster yapay zekâya karşı ister multiplayer modunda arkadaşlarınıza karşı oynayın! Yeni araç tutuşunun keyfini sürün. Hızlanma, fren ve el frenini yepyeni ve akıcı bir şekilde kullanın: hızlı araç sürmek, drift yapmak ya da sıçramak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Ayrıca oyun yapınızı da kendiniz belirleyin: hayalet bir araca karşı, çarpışmayı açarak ya da kapayarak, yolda bulacağınız şaşırtıcı güçlendirmelerle standart bir yarış yapın, ki bu güçlendirmeler kazanıp kazanmamanızı etkileyen en önemli etken olabilir.

WRC lisansı: WRC Powerslide lisanslı bir üründür. Yani WRC Class, Class 2 ve Class 3'ten en sevdiğiniz sürücüyü ve aracı seçebilirsiniz. Yarış üstüne yarış yapın ve sonuçlarınıza göre araçlar, madalyalar ve pistler kazanın! Efsanevi Montecarlo'dan zorlu Sardinia'ya, ne kadar hızlı sürebilirsiniz?

Multiplayer: Powerslide, dünya üzerindeki herkes ile mücadele etmek isteyen bütün oyuncular için katıksız eğlence sunar! Arkadaşlarınıza karşı yarışın, onları Cloud of Dust bonusu ile yavaşlatın ve yarışı kazanın: liderlik tablolarındaki sıralamanızı yükselterek bütün dünyadaki yarışçılar içinde en iyisi olun!

Olağanüstü grafikler ve eşsiz kamera: Yüksek kalitede 3 boyutlu modellemeler, tam bir hız hissiyatı, gerçekçi hava şartları, renkli ve akıllıca stil ve keyfini sürebileceğiniz muhteşem bölümler... Yepyeni yukardan bakış kamerası sayesinde pistin büyük bölümünü ve çevreyi gözlemleyin!

Öne çıkan özellikler:

-En üst seviye kalite!! Muhteşem grafikler!
-Heyecanlı ve hızlı oynanış.
-4 kişinin aynı pistte yarıştığı muhteşem multiplayer modu.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 2uTX6bV.jpg]
[Resim: HS6z46k.jpg]
[Resim: VZYO0kO.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows®XP™ SP2, Windows®Vista™, Windows®7, Windows®8

İşlemci: Intel™ 2.4Ghz or similar veya eş değeri olan amd işlemci

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: NVIDIA® Geforce 8800 GT, AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory

Sabit Disk: 6 GB available space

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
steam client must be running to play this game hatası cıkıyo yardımcı olurmusunuz
Dosya engellendi yazıyor, link kırık herlade
Referans URL