Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Power Supply (Güç Kaynağı)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar, sonunda bir ekran kartı almaya karar verdim fakat PC psu su alacağım ekran kartına yetecek miktarda güç sağlayamıyor.(ekran kartı) kısa bir araştırma sonucu bu ürünü gözüme kestirdim. Sizce doğru bir kararmı ? Şuanki güç kaynağım çok eski bir model 200w gücü var. Sormak istediğim bu ürünmü yoksa bu ürünmü ? (ekran kartı min. 400w güç istiyor.)
bence sen hiç ekran kartı alma o çok kötü bi ekran kartı one öle ddr3 1gb alıosan ddr5 al
Ekran kartı pek iyi değil ancak bütçeyide düşünmek lazım.
dracker e e katılıyorum bende
Dracker bende sana katılmıyor değilim, fakat bütçeyi düşünmek lazım. Zaten geçici kullanım için alacağım yakında sıfır bir kasa toplayacağız. İlginiz için teşekkürler.
(07.02.2014 22:34)yusufsword Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar, sonunda bir ekran kartı almaya karar verdim fakat PC psu su alacağım ekran kartına yetecek miktarda güç sağlayamıyor.(ekran kartı) kısa bir araştırma sonucu bu ürünü gözüme kestirdim. Sizce doğru bir kararmı ? Şuanki güç kaynağım çok eski bir model 200w gücü var. Sormak istediğim bu ürünmü yoksa bu ürünmü ? (ekran kartı min. 400w güç istiyor.)
Yanlış Biliyosun 6570 2gblik Ekran Kartı Var Bende Hala Duruyo Eski Pc'de 300 Wat İle Rahatça Çalışyor ? Ayrıca Kaç Defa Söyledim Ekran Kartı Alırken Belleğe Dikkat Etmeyiniz Diye Kızgın - Sinirli
Ekran Kartı hiç iyi değil Söylemek İsterim Öncelikle. Alacaksan Asus'un Ürünlerini almalısın. 1GB ve 128 Bit Senin hiçbir işine yaramaz boşa para israfı yaparsın.
1 Gb 128bit ile günümüz oyunlarını rahatlıkla oynayabilirsin nerden mi biliyorum 1gb 64 bit ekran kartım var üstelik laptopda her oyunu oynayabiliyorum.Ki senin veri yolun benimkinin 2 katı + soğutma ve kasadaki gücü hesaba katarsan kesinlikle yanlış tercih değil. PSU konusundaysa güç kabloları uygunsa her zaman ne kadar güç o kadar performans mantığına inanırım en çok güç hangisindeyse onu al.
Satın aldım artık. Memnunum. Herkese ilgisi için teşekkürler. Konu Kilit.
Çözüldügune göre konu kilit
Referans URL