Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pes exTReme 14 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bu videoda exTReme 14 tanıtılmaktadır , video bana aittir. exTReme'i tanıtmak için sadece exTReme'e özgü ayarlar kullanılmıştır.





Bildiğiniz üzere TSC bu yamanın dün yani 04.02.2014 saat 20.00'da çıkacağını söyledi . Dedikleri gibi yama bu saatte geldi ancak bu saatte gelen tek şey yama değildi ,yamayla birlikte yeni bir TSC rekoru gelmişti . " Bir önceki rekorları ise yine bir exTReme günü olmuştu. exTReme 12'nin yayınlandığı 10 Mart 2012 tarihindeydi ve o zaman bulunan çevrimiçi üye rekoru 3142 idi. Dün akşam (4 Şubat 2014) saat 20:23'de sitede bulunan üye sayısı 3.526 oldu ve rekor tarihe geçti. (Kaynak : TSC ) "
Peki bunun sebebi neydi ? Bu yazımda sizlerle bunun hakkında konuşacağım .
Bu sene Pes'in grafik motorunun değişmesiyle oyun dosya tipleri ve textleri değişti . Tabi bununla birlikte yama yapmak zorlaştı . Ben dahil birçok kişi Pes'e yama yapmayı bıraktı . Bazıları yama yapamadığından bazıları ise Pes'i artık sevmediğinden yama yapmayı bıraktı . Bununla birlikte yama ekiplerinde alan ve adam eksikliği oluştu . Birçok ekip kapandı . exTReme'in en büyük rakibi PeSBoX Erol Kopuz ve Ercan Ayan arasında geçen tartışma , lakabı Master Nec olan Necati abinin Fifa'ya geçmesiyle PeSBoX ekibide dağıldı. Tabi tek sebep bu değildi maddi sıkıntılar yüzünden siteleride kapandı ve ekip dağıldı . Erol Kopuz kendi ekibini kurdu . Henüz yamaları çıkmadı Türkiyenin en iyi yüz yapımcısı olan İlhan abi ve bazı eski arkadaşlarınıda alarak ekip kurdular .
PesKolik dağıldı ve exTReme'in önünde rakip kalmadı . Bu onlar için çok iyi bir fırsattı ve yama yapabilen çoğu kişi ekibe alındı bazılarıda arkadaşımdı . Şimdide yabancı ülkede bir firmaya spiker dosyalarını açıp değiştirebilecekleri bir program yaptırıyorlar . Gene dünyada bir ilk gerçekleşecek . Şuanda bir diğer ekip ise Pes Empire Patch onlarda yeteri kadar güçlü olmadıkları için exTReme tek başına kaldı ve bütün Pes severler bu yamayı yüklemeye karar verdi . Haliyle TSC'nin rekor kırılması kaçınılmazdı . Yabancı yamalardanda çok büyük rakipleri olmadığı için bu senede en iyi Pes yaması exTReme oldu .
Konuya bi el at.
Hangi konuya kim ? Açık Ağızlı Gülümseme
Altta yazdığın yazıda renk eklemeye çalışmışsın fakat yazı color000 diye çıkmış...
güzel anlatım +1 repi veerdim
Sağol.

Erinmeyip yazıyı okuyan var mı ? Ben yazarken erinmedim . Açık Ağızlı Gülümseme
valla okudum pesbox dağıldığını erol kopuzun kendine ait site açtığını ilhan12 nin türkiyenin en iyi facemaker olduğunu ama ilhan12 bence dünyanın en iyisi face makerde
Pes 2014'te çoğu kişi onu geçti artık değil dünyada Türkiye'de bile ondan iyileri var .
Video Almanya'da telif hakkı nedeniyle yasaklanmış sebebi videodaki Pes'in müzikleri . Açık Ağızlı Gülümseme
bende bir aralar pese yüz felan yapıyodum
Sayfalar: 1 2
Referans URL