Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: WWE 2K14 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Her yıl, birçok yenilik ve içerikle piyasaya çıkan spor oyunları bildiğiniz gibi o türü sevenler tarafından merakla bekleniyor. WWE oyunlarına baktığımız zaman da bu durum pek farklı değil. Özellikle son dönemlerde THQ'nun iflas etmesinden sonra oyun severler, WWE oyunlarının isim haklarını hangi firmanın satın alacağını merakla bekliyorlardı. Aradan geçen zaman diliminden sonra 2K Sports, WWE oyunlarının isim haklarını satın alarak, bizleri bir hayli heyecana sokmuştu. Bildiğiniz üzere son dönemlerde NBA serisiyle harika işlere imza atan 2K Sports'un WWE serisini iyi yerlere getirebileceğini düşünmeye başlamıştık. Fakat belirtmemiz gereken bir şey var. O da, WWE 2K14'ü geliştiren firmanın tam anlamıyla 2K Sports olmaması. Bunun asıl nedeni ise tahmin edebileceğiniz üzere, THQ'nun satılmasından hemen sonra vakit kaybetmeden yeni yapımın, eski WWE oyunlarının da çalışmış olan Yukes tarafından yapılmaya başlanmış olması. Yani bu demek oluyor ki, gelecek yıl yeni nesil konsollarında piyasayı domine etmesiyle birlikte tamamen 2K Sports yapımı olan bir WWE oyunu göreceğiz. Heyecanlanmamak elde değil!

[Resim: m43vI6w.jpg]

Evet, bu yıl WWE şampiyonluğunu uzun yıllar sonra yeniden yaşayan ''The People Champion'' The Rock, WWE 2K14'ün kapağını süslüyor. Yapımın menüsüne göz gezdirdiğimizde, ilk dikkat çeken yenilik "30 Years Of Wrestlemania" modunun yer alması olmuş. Geçtiğimiz sene WWE '13 ile birlikte "Attitude Era" modunu övgü ile bahsedip, büyük bir zevkle oynamıştık ve şimdi "30 Years Of Wrestlemania" ile adından da anlayabileceğiniz üzere, geçen 29 yıla kadar yaşanmış WM maçlarını tekrardan WWE 2K14 ile başlayıp eski günleri bir kez daha yad ediyoruz. Hulkamania'dan tutunda Universe Era'ya kadar geniş bir maç yelpazesini mevcut. Öyle söylüyorum, çünkü bütün maçları size anlatırsam, heyecanı kaçmış olur. O yüzden kesinlikle hepsini siz oynarken görün derim. Özellikle 30 Years Of Wrestlemania'da ilk başta bildiğiniz gibi; Hulk Hogan, ''Macho Man'' Randy Savage, Ultimate Warrior gibi büyük efsaneler mevcut. 1'den 29'a kadar uzanan önemli maçlar sayesinde de, yıllardır WWE oyunlarında özlenen güreşçileri görmeseydik ayıp olurdu.

30 Years Of Wrestlemania modundan bahsetmeye devam edersek, özellikle ilk Wrestlemania maçlarında yaşanmış olan olayları yeniden yaşayıp, aynı olaylara tanıklık edeceğinizi garanti edebilirim. Geçen sene ki Attitude Era'dan modundan daha fazla özenli ve daha detaylı maçlar çıkarıyorsunuz. Ayrıca Attitude Era'da da olduğu gibi yaptığımız maçlar sırasında oyun size çeşitli görevler veriyor. Siz de bu verilen bonus veya ana görevi harfiyen yapmaya çalışıyorsunuz. Diyelim, bonus olarak verilen görevleri yerine getiremediniz, yani ana göreve uyup, direk maçı kazandınız. Bunun bir dezavantajı, doğal olarak oyundaki bonus içerikleri elde edemiyorsunuz. Önemli güreşçiler, arenalar, kostümler gibi içerikleri kaçırıyorsunuz. O yüzden bize verilen oyun esnasındaki bonus görevlerini yapmaya özen gösterin. Bu modda 100'den fazla çeşit açılabilir güreşçiler, arenalar, videolar, fotoğraflar vb. gibi daha sayamadığım içerikler mevcut. Benim tavsiyem hepsini açmaya çalışın. Zaten benim gibi ağır bir güreş fanıysanız elinizden geleni yapacağınızdan adım gibi eminim.

[Resim: nYjFI4j.jpg]

WWE Universe modu yani sezon modu olarakta adlandırabileceğiniz bu mod, yeni versiyonu ile birlikte karşımız çıkıyor. Bu modda yapılan ilk önemli yenilik olan Rivals özelliği oldukça göze çarpıyor. Yani artık Universe Mod'da gerekli düzenlemeleri yaptığınızda, 2 güreşçi arasında geçen feudun süresini istediğimiz gibi belirleyebilmemiz gayet güzel olmuş. Böylece önceki oyunlardaki gibi kimle kimin feud gerçekleştirdiğini anlayamama olayı bu sayede kalkmış. Universe Modu'ndaki teknik özellikler ve istatistikler yine güncelliğini korumuş. Önceki oyunlarda olduğu gibi kendi sezonuzu dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Son olarak belirtelim Universe modunda güreşçilerin eskiden günümüze kadar giydikleri kostümlerini Universe modunda istediğinizi gibi belirledikten sonra kaydedip, onunla devam edebiliyorsunuz. Oyun modlarından devam edersek, bu yıl Gold Rush adlı bir nevi turnuva olarak adlandırabileceğimiz bir bölüm var. Bu bölümde istediğimiz tür de bir turnuva düzenleyebiliyorsunuz. Ve sona kalan her zaman ki gibi turnuva kazananı seçiliyor.
çok güzel oyun gerçekten
WWE 2K14 PlayStation 4 de çıkacak mı oyunu
Ah birde PC'ye çıksa . üzgün
Evet pc ye niye çıkartmıyorlarsa pc nin neyi eksik

WWE 2K14 PlayStation 4 de çıkacak mı oyunu
Referans URL