Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hitman Blood Money İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[font=Tahoma] [size=large] [color=#0000CD] [align=center]
[Resim: KqbaAV.jpg]
IO Interactive’i tüm dünyaya tanıtan oyunu elbette Hitman’di. Kiralık katil simülasyonu tadındaki yapımda gerçekleştirdiğimiz katliamları sır perdesi ardına saklamayı ve sessizce ortamdan uzaklaşmayı amaçlıyorduk. Taktik aksiyon diye tabir edeceğimiz türün en önemli ve en acımasız örneği olan Hitman dördüncü bölümü ile tekrar karşımıza çıktı. Geliştirilmiş grafikleri, gizemli senaryosu ve bin bir öldürme şekline imkân tanıyan yapısı ile Blood Money piyasada yerini aldı.
[Resim: K4P3V0.jpg]
Hafızamızı kaybetmiş halde, bir akıl hastanesinde uyanıyorduk ilk Hitman oyununda. Hafızamızın boş olması nedeniyle iyi veya kötü henüz ayırt edemediğimiz insanlar tarafından pek çok suikastta kullanılıyorduk. İkinci oyunda ise katil hayatını bırakıp bahçıvan olmaya karar veren kahramanımızı düşmanları rahat bırakmayınca Japonya’dan Hindistan’a kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde cinayetler işlemeye devam ediyorduk. Üçüncü oyunda ise farklı bir yol giden yapımcılar daha hikâyenin başında kahramanımızı ölümle burun buruna getirmişlerdi. Kıpırdayacak hali olmayan Ajan 47 hayaller görüyor ve bizler de onun hatıralarına konuk oluyorduk. Bir nevi eski görevlerimizi yenilenmiş grafiklerle yeniden oynuyorduk.

Çıkan her yeni versiyonu ile grafiklerini, oynanışını ve hikayesini biraz daha detaylı hale getirmeyi başaran Hitman serisi dördüncü oyununda da görkemli bir giriş yapıyor. Maceramıza bir lunaparkta başlıyoruz. Alıştırma niteliğindeki ilk bölümde hem oyunu tanımayanlar için öğrenme imkânı oluyor hem de yeni eklenen özellikleri hemen fark etmemiz sağlanıyor. İlk dikkati çeken elbette yüksek düzeydeki grafik yapısı oluyor. Hitman’in dördüncü oyunu türünün en iyi grafiklerini bizlere sunuyor adeta. Kontrollerde hiçbir farklılığa gitmeyen yapımcılar zaten başarılı olan sisteme dokunmamışlar. Aslına bakarsanız ufak tefek yeniliklerin haricinde oyunda önemli bir yenilik yok.
[Resim: xR048G.jpg]
YARDIMCI OLA BİLDİYSEM +
Referans URL