Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FIFA 07 - RELOADED [2007] Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: xjdvyvS.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
FIFA 07 - RELOADED [2007]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:2.79 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Önceki Fifa serilerinin aksine bizler için Fifa 2007'de yapılmış en büyük yenilik Türkiye Ligi'nin oyuna eklenmiş olması.Böylece artık Türkiye'deki takımlarla Türkiye lig ve kupalarında şampiyonluk yaşamaya çalışacaksınız.Kendi tuttuğu takımı şampiyon yapmaya çalışmak da gerçekten daha güzel bir duygu.Oyunun menüsünde de değişikliğe gidilmiş ve başka tarzda bir menüdeki deneyimler ön plana çıkartılmış.Menülerdeki modlardaki yeni eklenen modlar da hemen dikkatinizi çekecektir.
Oyundaki modlardan biraz bahsetmek gerekirse :

Kick Off : Oyunda hiç beklemeden ve ayar yapmadan tek kişi bilgisayara karşı veya iki kişi birbirine karşı hemen çabuk bir biçimde oynamak için kullanılan bir mod.

Manager Mode : Menajerlik oyunlarından hoşlananları da düşünene EA Sports oyuna menajer modu koymayı da ihmal etmemiş.Bu modda tıpkı bir menajerlik oyununda olduğu gibi takımın finansından, transferlerden, antrenmandan ve taktiklerden sorumlu oluyorsunuz.

Tournament Mode : Turnuva modunda da isterseniz kendiniz bir turnuva oluşturup şampiyonluk mücadelesi verebilir veya hazır olan turnuvalardan ( "UEFA kupası" "Şampiyonlar Ligi" gibi ) bir tanesinde hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Practice Mode : Antrenman modunda, isterseniz free olarak, isterseniz taktik çalışmalar yapabilirsiniz.Oyunda profesyonnelleşmek için bu modda çok büyük yardım yer alıyor.Modda frikik kullanma, toplu hücum, penaltı kullanma, korner çalışması, defans çalışması gibi konularda size verilen yardımlarla birlikte ustalaşabilirsiniz.

Play Online : Oyunu internet ağı üzerinden diğer oyuncularla oynamanızı sağlayacak bu modda oynayabilmek için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Team Menagement : Oyunun edit yapma bölümü de diyebiliriz.Oyuncularn kulüplerini değiştirmek kulüplerin stadyumlarını taraftar sayısı, popülaritesi taktiğini değiştirmek için bu bölüm kullanılabilir.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: qeAR8Sp.jpg]
[Resim: VCWILPp.jpg]
[Resim: az3g03e.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Şistemi - Windows 2000/XP

İşlemci - 1.3 GHz veya daha hızlı

Bellek - 256MB RAM

HDD - 2.92 GB

Video Card - 64MB

Ses Kartı - DirectX 9.0c uyumlu

DirectX - Version 9.0c

[dosyaid]1755[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
link kırık yenilermisiniz

arkadaşlar linki düzeltecek yok mu
Link yenilendi
çok sağolun teşekkürler
Çok teşekkür ederimGülümseme
arkadaşlar ben bu oyunu yükledim oyuna girerken şu hatayı veriyo PLEASE İNSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT OK AND RESTART HATASINI veriyo lütfen yardım?
Crack yaptın mı?
Bit torrent ile indirmeye çalışıyorum unknown passkey please redownload hatası alıyorum lütfen yardım Göz kırpma
Winrar sifresi nedir ?
zamundatorrent.net Rar Şifresi.

İyi Forumlar
Referans URL