Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ekran kartı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
S.a arkadaşlar ne kadar kötü olsada şurdaki anakart pc min anakartı Açık Ağızlı Gülümseme bu karta uygun ekran kartı varmıdır ne kadardır yardımcı olabilirseniz sevinirim. (şuanki ekran kartım resimdeki gibi .)
(03.02.2014 19:41)yusufsword Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]S.a arkadaşlar ne kadar kötü olsada şurdaki anakart pc min anakartı Açık Ağızlı Gülümseme bu karta uygun ekran kartı varmıdır ne kadardır yardımcı olabilirseniz sevinirim. (şuanki ekran kartım resimdeki gibi .)
Ekran Kartı Bağımsızdır Yani Dilediğin Bir Ekran Kartını Ana Karta Takabilirsin Sadece Ram Anakarta Uygun Olarak Alınır

Ayrıca Ekran Kartı Alırken PCI-E Uyumlu Olmasına Dikkat Et
anakartın ver ekran kartlarının slotları var ddr2/ddr3/4 ve 5 gibi bunların slot delikleri kalın ve ince olarak değişiyor alırken sen alcağın yerdeki personele anakartın modelini genede söyle uyarmı uymazmı gibi şeyler vsvs hadi koly gelsin Gülümseme

vatan bilgisayardan bakabilirsin ekran kartlarına uygun fiyatlar var.
Şöyle söyleyeyim yani mesela ram 2gb buna göre oyun oynatabilecek ekran kartı gibi. Bide pcı e nin alt kolları uyumlu olurmu pcı e dediğimizde hepsini kapsarmı ?
(03.02.2014 20:02)yusufsword Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şöyle söyleyeyim yani mesela ram 2gb buna göre oyun oynatabilecek ekran kartı gibi. Bide pcı e nin alt kolları uyumlu olurmu pcı e dediğimizde hepsini kapsarmı ?

Hepsini Kapsar Ayrıca Ramler Gözünüzü Kör Etmesin Ekran Kartı Alırken Direk Gözünüz Çekirdek Hızına Gitmesi Lazım Böyle Kandırılan Çok İnsan Gördüm Ben.
Kjuralles Senin Ekran Kartlarinda Iyi Anliyorsun Bu Ekran Karti Onun Ana Kartina Gidermi Anan Kart dd2 Ekran Karti drr3

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20K...I_ID=65201
Kjuralles evet gidermi sence ?
Evet Gider Kardeşim Rahat Ol Sen.
Tamadır saolasın. Süper
Her ekran kartı, işlemci, ram, gibi parçaların uyuştuğu anakart modelleri var. Ayrıca bu anakart ile iyi bir ekran kartına sahip olamazsın.
Sayfalar: 1 2
Referans URL