Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lego Ninjago Filmi (2017) The LEGO Ninjago Movie TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/6N10E6.jpg[/afis12345678][dosyadi]Lego Ninjago Filmi (2017) The LEGO Ninjago Movie TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Lego Ninjago Filmi türkçe dublaj torrent indir
The LEGO Ninjago Movie hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Charlie Bean , Paul Fisher , Bob Logan

Senaryo: Bob Logan , Paul Fisher , William Wheeler

Ülke: ABD, Danimarka

Tür: Animasyon , Aksiyon , Macera , Komedi , Aile

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017 (Türkiye)

Bütçe: $70,000,000 / Hasılat: $22,951,875

Nam-ı Diğer: LEGO Ninjago: La película



[hakkinda]Bir seriye dönüşen Lego filmlerinin yenisi Lego Ninjago Filmi, Ninjago'yu ele geçirmeye çalışan Garmadon'a karşı koymaya çalışan Yeşil Ninja ve arkadaşlarının mücadelesini ele alıyor.

Ninjago'nun macerası sizi Ninjago şehrindeki genç Lloyd namı değer Yeşil Ninja'yı, gizli savaşçı ve Usta LEGO yaratıcı arkadaşlarıyla birlikte aksiyon dolu bir mücadeleye çağırıyor. Esprili ve esprili olduğu kadar zeki Kung Fu ustası Wu ile birlikte dünyanın en kötü adamı savaş lordu aynı zamanda Lloyd'un babası olan Garmadon'a karşı savaşmak zorundalar. Mekanikler mekaniklere , babalar oğullara karşı savaşıyor. Bu destansı mücadele onların kızgınlıklarını test edecek ama modern zamanın disiplinsiz ninjaları da bu sırada egolarından uzaklaşıp birlikte hareket etmeyi ve içlerindeki gerçek gücü ortaya çıkarmayı öğrenmelidirler. [/hakkinda][center]
MatthewMc : "Ninjago şehrinde yaşayan Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane ve Nya adlı 6 ninja, neredeyse her gün şehirlerine saldıran Garmadon ile savaşmakla ve bu esnada okul hayatlarına ayak uydurmakla meşguldür. Bu sırada Ninjago'yu ele geçirip burayı kendi kötülükleriyle donatmaya çalışan Garmadon'un bilmediği tek bir şey vardır. O da ninjaların kaptanı olan Lloyd'un, onun oğlu olduğudur."

İlk 2 Lego filmine bayılmıştım. "Lego Filmi" benim için büyük bir sürprizdi ve sadece "bir ürün yerleştirme filmi"nden çok daha fazlasıydı. "Lego Batman Filmi" ise çok köklü bir geçmişe dayandığından bütün bunlarla dalga geçebilmek için elinde bir sürü materyali vardı. Böylece ortaya son derece keyifli bir film çıkmıştı. Fakat bu filmde ise durum biraz farklı. Lego Filmi ve Lego Batman Filmi'nde neredeyse yapılacak sınırsız şeyler varken, Lego Ninjago Filmi ise bu konuda daha küçük hissettiriyor. Bu yüzden de büyük/küçük herkesin seveceği bir filmden ziyade daha çok çocuklar için yapılmış gibi hissettiriyor.

Bu da Lego Ninjago Filmi'yle ilgili en büyük sorunum. Bu film, tıpkı serinin diğer filmleri gibi bir sürü komik şakaya ve yaratıcı sahnelere sahip. Ama bu filmi biraz yavaşlatan şey, son derece tahmin edilebilir konusu ve işlenişi olmuş. Bu yüzden filmi izlerken eğleniyorsunuz ama ne zaman Garmadon ve Lloyd arasındaki baba-oğul meselesi gündeme gelse, filmin ilerlemesi biraz zaman alıyor.

Yine de bu filmden nefret etmiş gibi görünmek istemiyorum çünkü Lego Ninjago Filmi, aslında çoğu kişinin söylediğinden çok daha eğlenceliydi. Hikayenin atmosferine bayıldım, hatta animasyonun kalitesini serinin ilk 2 filminden daha başarılıydı. Üstelik baba-oğul meselesinin filmi biraz aşağıya çekmesine rağmen her şey finalde başarılı bir şekilde bir araya gelmiş. Ayrıca Türkçe dublaj kadrosu da çok iyiydi. Ve filmde yapılan şakaların çoğu son derece komikti, bu sayede filmin büyük bir kısmı boyunca yüzümde büyük bir gülümseme vardı.

Bu yazıyı biraz kısa tuttum çünkü Lego Ninjago Filmi hakkında söylenecek pek fazla bir şey yok. Tıpkı diğer Lego filmleri gibi güçlü bir animasyona, yüzünüzü güldürecek şakalara, başarılı bir seslendirme kadrosuna ve süper göndermelere sahip. Fakat Ninjago, diğer Lego filmlerinden ziyade daha çok çocuklar için yapılmış olup konusu daha bilindik olduğundan size ilk 2 filmin verdiği etkiyi yaşatmıyor. Bu yüzden bu filmi izledikten sonra hemen unutuyorsunuz. Yine de tercih sizin; eğer ailecek izlerken keyifli vakit geçireceğiniz bir animasyon arıyorsanız, bu filmi kesinlikle izleyin. Ama eğer ilk 2 Lego filmine bayılmış bir yetişkinseniz, bu film sizde aynı etkiyi yaratmayabilir. İyi seyirler.
overclocking : Valla ben eğlendim. Bazı yerlerde kötü yorumlar okumuştum. İzleyecek film yok diye gittim. İyi ki gitmişim. Bazı espriler güzeldi yani. Pek sıkılmadım.
Jekyll : Diğer LEGO filmlerine göre daha zayıf kalmış bence.Zeki espriler ve zeki laf kalabalığı olurdu diğerlerinde fakat bunda biraz düz mantık bir filmdi.Son yarım saati ise hoşuma gitmedi.Kedi filmde hiç olmamalıymış bence.Gereksiz ve kötü olmuş o sahneler.Daha iyi bekliyordum.İzlenir bir film fakat beklentiniz yüksek ise hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Yer yer eğlendirse de diğer filmleri kadar iyi olamamış bence.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]12013[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL