Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dunkirk (2017) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/4A2H2d.jpg[/afis12345678][dosyadi]Dunkirk (2017) TÜRKÇE DUBLAJ DUAL BrRip Hızlı Torrent İndir (2 ödül ve 3 adaylık. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Dunkirk türkçe dublaj torrent indir
Dunkirk hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Christopher Nolan

Senaryo: Christopher Nolan

Ülke: İngiltere, Hollanda, Fransa, ABD

Tür: Aksiyon , Dram , Tarihi

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017 (Türkiye)

Bütçe: $100,000,000 / Hasılat: $521,043,731

Çekim Yeri: Dunkerque, Nord, Fransa

Nam-ı Diğer: Bodega Bay



[hakkinda]2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır.

Dunkirk, filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor. [/hakkinda][center]
Fahreddin22 : Burada yazan yorumlar yüzünden bu filme geç gittim, gitmemeye karar vermiştim ama son anda bi risk aldım. ARKADAŞLAR LÜTFEN KESİN, SERT yorumlar yapmayın. Birbirimizi etkiliyoruz, Nolan sonuçta bu adam, kimse size övgüler dizin demiyor ama, filmler hakkında yorumlama yaparken vicdanlı davranın lütfen.
Sosyalizleyici : Malumunuz Christopher Nolan' ın her filmi birbirinden tamamen bağımsız. Yaşama umudununun insan psikolojisine neler yapabileceğini yapmacıklıktan uzak ve gerçekçi aksiyon sahneleriyle anlatan bence gayet başarılı bir film olmuş.
Cobie : Etkileyici bir film olmaktan ziyade, seyirci için etkileyici bir deneyim olmaya çalışan bir film Dunkirk. Eğer bu filmi Nolan'ın diğer filmleri gibi akıl büken ve aşırı uzun olmasını bekliyorsanız yanlış yerdesiniz. Ve eğer bu filmi evde izlemeye çalışırsanız, çıkan sonucu sıradan bulacaksınız. Dediğim gibi Dunkirk, harika bir filmden ziyade harika bir deneyim, bu yüzden sinemada bulabildiğiniz en geniş perdede izlenmeyi hak ediyor. Buna benzer bir sorun geçtiğimiz yıllarda Gravity filminde yaşanmıştı. Gravity'yi sinemada izleyen herkes filmi beğenmiş, ev ortamında izleyen çoğu kişi ise filmi sıradan bulmuştu. Dunkirk'de de aynı şey oluyor işte. Bence film kusursuzdu, bu olayı olabilecek en iyi şekilde anlatmayı başarmış Nolan. Her zamanki gibi 10 numara 5 yıldız film olmuş sakın kaçırmayın, özellikle sinemada izleyin. Son yılların en etkileyici deneyimlerinden biri.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11931[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL