Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aşkın Çekimi (2016) Their Finest TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/12C6s.jpg[/afis12345678][dosyadi]Aşkın Çekimi (2016) Their Finest TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı İndir (1 ödül. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Aşkın Çekimi türkçe dublaj torrent indir
Their Finest hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Lone Scherfig

Senaryo: Gaby Chiappe , Lissa Evans

Ülke: İngiltere

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017 (Türkiye)

Çekim Yeri: Pembrokeshire, Wales, Birleşik Krallık

Nam-ı Diğer: Their Finest Hour



[hakkinda]One Day ve An Education filmleriyle tanınan yönetmen Lone Scherfig’in son filmi, Gemma Arterton ve Me Before You’nun yıldızı Sam Claflin’i buluşturan bir romantik komedi.

2. Dünya Savaşı sırasında A.B.D ve İngiltere İstihbarat Bakanlıkları, ulusa moral aşılamak amacıyla Dunkirk Muharebesi’nde kurtarılan askerlerin hikayesini anlatan bir film çekmektedirler. Sekreterlik pozisyonuna başvurduğunu düşünen Catrin işe alınınca, birden kendini bu filmin senaryo ekibinde bulur. Senaryo ekibinin başındaki Tom’un sayesinde savaşın tüm zorluklarına rağmen içindeki umudu ve sevgiyi keşfedecektir. BAFTA ödüllü Lissa Evans’ın romanından uyarlanan film, sinemaya ve sinemacılara yazılmış bir aşk mektubu olarak niteleniyor. Carol ve Brooklyn’in Oscar adayı yapımcılarının imzasını taşıyan filmin başrollerindeki Gemma Arterton ve Sam Claflin’e ise usta aktörler Bill Nighy ve Jeremy Irons eşlik ediyor. Sinefesto [/hakkinda][center]
MatthewMc : Bu yılki !f festivalinde ilgimi çeken fakat kaçırmış olduğum Their Finest'ı izlemek için can atıyordum. Filmin Türkçe adı Aşkın Çekimi olduğu için filmin kendisi hakkında birkaç endişem vardı ama salondan çıktıktan sonra şunu söyleyebilirim ki, bütün endişelerim boşunaymış. Their Finest, son zamanlarda izlediğim en eğlenceli ve en başarılı filmlerden birisi. Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız, Türkçe adına aldanmadan bu filmi direk izlemelisiniz. Eleştiriye başlamadan önce bunu belirtmek istedim.

Film, II. Dünya Savaşı'nda geçiyor. "Halkı umutlandırmak amacıyla Dunkirk'de geçen bir savaş filmi hazırlayan İngiltere'nin film endüstrisi, filmin senaryosu hakkında bazı sıkıntılar yaşıyordur. Ve bu sırada da bu bölümde sekreterlik pozisyonuna başvuran Catrin Cole (Gemma Arterton)'u direk senarist olarak işe alırlar. Daha önceden hiçbir senaryo yazmamış olan Catrin, meslektaşı Tom Buckley (Sam Claflin)'in yardımıyla işinde ustalaşır. Senaryo yazıldıktan sonra da geriye filmi çekmek kalır. Bunun için de setlerin kurulması ve oyuncuların seçilmesi gerekmektedir ama bu da ayrı bir sorundur."

Their Finest, her ne kadar bazen ton ve senaryo konusunda ufak sıkıntılar yaşsa da genel anlamda çok başarılı bir filmdi ve bütün film boyunca yüzümde kocaman bir gülümseme vardı.

Öncelikle oyunculuklar beklediğimden de iyiydi. Bazen iyi bazen de kötü performanslar sergileyen ama genelde iyi bulduğum bir oyuncu olan Gemma Arterton, bu filmde çok samimiydi. Bu sayede karakterini daha anlaşılabilir bir hale getirmiş. The Hunger Games serisinden tanıdığımız Sam Claflin, benim için filmin en büyük sürpriziydi. Claflin, oldukça olgun ve aynı zamanda da tanınmayacak bir oyunculuk ile kariyerinin en iyi performansını sergilemiş. Bunun dışında Bill Nighy film boyunca beni güldürdü ve Jeremy Irons gibi oyuncuları filmde görmek çok hoştu.

Their Finest'ın en sevdiğim yanı senaryosuydu. Çünkü filmin senaryosu hem klişe hem de yaratıcı tarafları çok iyi dengelemiş. Mesela filmdeki aşk hikayesinin nasıl ilerleyeceğini ve ekibin çektiği filmin başarılı olup olmayacağını çok önceden tahmin edebiliyorsunuz. Ama film bittikten sonra aklınızda kalan şey bu değil, bu bilindik konuların içine serpiştirilmiş olan özgün şeyler kalıyor. 1940'lı yıllarda bir savaş filmi çekmenin ne kadar zor olduğunu ve karakterlerin bundan nasıl etkilendiğini görüyorsunuz. Bir de bunlar bir yana, film içinde bulunduğu zaman dilimini ve Dunkirk savaşını da çok iyi anlatmış (film başlamadan önce Nolan'ın Dunkirk filminin fragmanının çıkması da bayağı bir ironikti bu arada).

Açıkçası, Their Finest beni her yönüyle şaşırttı. Mükemmel bir iş olmasa da süresi boyunca beni gülümseten, ilgimi çeken ve karakterlere karşı derin bir samimiyet duyduğum bir filmdi. Sırf bu nedenden dolayı bile, filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunculuklar başarılıydı, senaryo yaratıcıydı ve dönemin havası da çok iyi yansıtılmış. Film hala vizyondayken kaçırmamanızı öneririm, iyi seyirler.
hasancyp : Filmin ilk 1 saati çok ağır ilerliyor, sonraki 50 dakika ilk bir saatin aksine sizi hem duygulandırıyor hem eğlendiriyor, genel anlamda iyi bir dram ve romantik komedi diyebilirim.
denisilin : Film sadece romantik komedi değil, aynı zamanda savaşın acı yönünü de gösteren bir yapım. Mekan ve kıyafetler dönem filmlerini sevenler için ilgi çekici olabilir. Savaşta moralleri düzeltecek ve toplumları yönlendirecek bir propaganda filmi için bir araya gelen ekipte bir yandan filizlenen romantizm... Devlet, askerler, yapımcılar işin içine dahil oldukça hem aksaklıklar, hem de komedi artıyor. İzlemesi keyifli filmlerden, iyi seyirler olsun.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://www.multiup.org/download/b2e7071e1c15ab89e315461f22400e50/ZamundaTorrent.NET-Their.Finest.2016.BRRip.XviD.rar
[/dosyalink]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL