Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korku Kayıtları (2017) The Crucifixion TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/7Z7Q7n.jpg[/afis12345678][dosyadi]Korku Kayıtları (2017) The Crucifixion TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir ()[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Korku Kayıtları türkçe dublaj torrent indir
The Crucifixion hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Xavier Gens

Senaryo: Chad Hayes , Carey Hayes

Ülke: İngiltere, Romanya

Tür: Korku , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 5.0

Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2017 (ABD)

Çekim Yeri: Bucharest, Romanya



[hakkinda]2005 yılında çoğu insanın adını unuttuğu sakin bir kasaba da bir kadın lanetlenir. Lanetlenen kadını apar topar papaz’a götüren rahibeler. Bu kadının ruhunun artık şeytana ait olduğunu öğrenince kadının ruhunu geri almak için onunla savaşırlar. [/hakkinda][center]
returnz : Romanya'nın kasvetli atmosferi film için uygun bir seçim olmuş. Film anlatmak istediğini anlatıyor, sıkmıyor, uzatmıyor. Jump scare'ler ile korkutarak değil psikolojik yönden gererek hikayeyi anlatıyor. Mekan seçimleri çok iyiydi. Eski kiliseler, manastırlar filmin ruhuna uygun. Romanya manzaraları da güzeldi. Tarzı sevdiğim için filmi de başarılı buldum.
Alper2003 : Film annesinin ölümünden sonra inancını yitirmiş bir gazetecinin ters giden bir şeytan çıkarma ayinini araştırmaya başlamasını konu alıyor. Türündeki filmlerin klişeleriyle dolu ancak türün hayranları için güzel vakit geçirtebilecek filmlerden diyebilirim.
KorJawa : Film diğer şeytan çıkarma filmlerine göre daha farklı. Deliver us from Evil'deki gibi daha çok cinayet vakası araştırma üzerine bir film. İpuçlarını takip ederek olayları açığa çıkartmak isteyen genç bir gazeteci kızın hikayesi aslında. Gerilimi ve korku ögeleri bol bir film beklemeyin.Vasatın bir tık üstünde merakla izlenen bir film olmuş şans verilir.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11860[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL