Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben Ölmeden Önce (2017) Before I Fall TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/10D2P9m.jpg[/afis12345678][dosyadi]Ben Ölmeden Önce (2017) Before I Fall TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Hızlı Torrent İndir (1 ödül ve 2 adaylık. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Ben Ölmeden Önce türkçe dublaj torrent indir
Before I Fall hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Ry Russo-Young

Senaryo: Maria Maggenti , Lauren Oliver

Ülke: ABD

Tür: Dram , Gizem

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 17 Mart 2017 (Türkiye)

Bütçe: $5,000,000

Çekim Yeri: Britanya Kolumbiyası, Kanada

Nam-ı Diğer: Si no despierto



[hakkinda]Geçirdiği bir trafik kazası sonrasında sürekli aynı günü yaşamak zorunda kalan ve bu süreçte hayatındaki pek çok gizemle yüzleşen Samantha'nın hikayesi..
Her şeyi değiştirmek için bir günün olsaydı? Samantha Kingston her şeye sahipti; mükemmel arkadaşlar, mükemmel bir erkek arkadaş ve mükemmel gözüken bir gelecek ancak her şey bir anda değişiverdi. Bir gecenin ardından Sam olmayan bir geleceğe uyanır. Artık aynı günü sürekli yaşamaya başlamıştır. Bu tekrar içerisinde hayatının mükemmelliğini sorgulamaya başlar. Raydan çıkmış hayatının gizemini çözmeye başlamasıyla birlikte etrafındaki insanların sırlarını açığa çıkarmaya başlar. Sam bu süreç içerisinde bir günün ne kadar değerli olduğunun farkına varır. Etkilenen sadece onun hayatı değildir, etrafındaki insanların hayatı da en az onunki kadar etkilenmektedir. - Gönderen: Tuanay [/hakkinda][center]
onnow78 : örnekleri oldukça çok olan klasik senaryolu bir film. vakit geçirmek için yinede çok kötü değil, 6,5 puan aldı benden.
denisilin : Öncelikle müzikleri oldukça sağlam bir film. Ben özellikle grimes-genesis ve empress of-water water parçalarına bayıldım. Başları biraz ergen kız muhabbeti olduğu için sıkıcı geldi ama sonradan açıldı film. Film ve kliplerde sıkça kullanılan bir senaryodur ve bence en iyisi bill murrayın bugün aslinda dündü filmidir. Neyse genel anlamda vasat üstü bir yapım olmuş. Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.
lyvion45 : Film sonunda yts.ag eklendi sabırsızlıkla bekliyoruz. Gerçekten kitabını hayranlıkla okuduğum bu filmi beyaz perdeye nasıl yansıtmışlar öğreniceğiz.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11752[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL