Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 - [PC] - Full Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: FJPv4lv.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:3.35 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
1 sene içinde?

Ubisoft"un aynı lisans ile çıkarttığı 1 milyonuncu yapım olmasına rağmen yeni nesile gelen ilk Tom Clancy imzalı oyun olması ile ün kazanan Ghost Recon Advanced War Fighter, gerek grafikleri, gerekse serinin eski bölümlerine göre oldukça geliştirilmiş oynanışı ile bir anda Xbox 360 oyunları arasında hit oluvermişti hatırlarsanız. Yapımcılar ulaşılan başarılı satış rakamlarını ve populariteyi göz önünde bulundurmuş olacaklarki oyunun 2. bölümünü henüz 1 sene gibi bir süre içerisinde hazırlayıp piyasaya sürdüler. Hardcore oyuncular iyi bilir ki aceleye getirilmiş her yapım hayal kırıklığı adayıdır. O zaman sizde hemen soracaksınız eminim ki. Bu oyunda o büyük hayal kırıklıklarından biri mi??? Cevabım kesin ve net: Hayır.

Cross-Com...

Bu kadar kısa sürede piyasaya çıkmasına rağmen ilk bölüme dair herşey daha iyiye gitmiş. Daha hızlı oynanabilirlik, daha akıcı kontroller, ve daha iyi grafikler. Grafiklerin detaylı incelemesine geçmeden önce oyunda yapılmış en bariz değişikliğe değinmek isterim. İlk bölümde çok fazla yararlanamadığımız cross-com bu bölümde oldukça geliştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Artık askerlerimize emir verirken, ya da verdikten sonra RB (right bumper) tuşuna basılı tutarsanız herşeyi askerinizin gözünden tam ekran olarak görebiliyorsunuz. Aynı şey Cypher"ımız içinde geçerli. Taktiksel haritayı açıp UV Cypher ımızı (hatırlarsınız şu uçan minik casusumuz) belirlediğimiz bir bölgeye gönderirken RB tuşuna basılı tutarsanız tarama işlemini yaparken neler gördüğünüde tüm ekran olarak görebiliyoruz. Bu görüntüler sırasında hoş bir parazit efekti ile bezenmiş siyah beyaz görüntüler savaş alanımıza gerçekcilik ve heyecan da katıyor. Üstelik sadece görsel bir gelişimde değil bu. Artık askerlerimizin gözünden görebildiğimiz için, kendimiz avantajsız bir pozisyonda olsak bile onları istediğimiz noktaya yönlendirebiliyoruz. Taktiksel açıdan büyük kolaylık katıyor bu da oyuna. Cross-com dan sonra farkedeceğiniz bir diğer değişiklik ise oyunun birinci bölümüne göre çok daha kolaylaşmış olması. Bu değişim oyunun taktiksel kimliğinden biraz çıkartmış olsada oynanabilirliği daha dinamik ve eğlenceli kılmış bana sorarsanız.


Meksika"ya Geri Dönüyoruz!

Oyun tam olarak bir devam oyunu ve ilk bölümden sonra tekrar kaldığımız yerden yani Meksika"dan devam ediyoruz. Yine hayaletlerin lideri Scott Mitchell olarak Meksika"daki yönetimi devirmeye çalışan terörist grubu durdurma görevi alıyoruz. Bu çok gizli görevi sürdürürken her zamanki gibi bir ekibimiz var. Üstelik bu sefer ekibimize Meksika lı askerler, onların zırhlı araçları, hatta hava saldırısı için jetler ve birinci bölümden farklı olarak bir de mule katılıyor. Mule küçük bir arabayı andırıyor ve içinde bizim için silahlar ve sağlık ekipmanları bulunuyor. Bazı görevlerde çok işimize yarayan bu aracı mümkün mertebe yanınızdan ayırmayın derim. Mule un önemini arttıran asıl faktör oyundaki bir başka yenilik. Her bölüme başlarken medic"iniz (sıhhiyeniz) 3 medipack (sağlık çantası) ile başlıyor. Ve siz yaralanan askerlerinize yardım etmesi için emir verdikçe bir sağlık çantanız gidiyor. Aynı şekilde kendiniz de yaralandığınız zaman bir komutla medic"inizi yanınıza çağırıp iyileşebiliyorsunuz. Sağlık çantanız bittiğin de ise Mule unuzu açmanız yeterli. Elbette Mule her bölümde sizinle olamıyor. Saydıklarım dışında oyunda çok da büyük bir değişiklik yapılmamış aslında. Yine recon görevlerimiz, sniper görevlerimiz ve helikopter görevlerimiz var. Ekibimiz artık daha akıllı ve onları yeni cross-com ile yönlendirmeyi başarırsanız işimizi oldukça kolaylaştırıyorlar. Teröristler ilk bölümdeki kadar ölümcül değiller GRAW2 de. Üstelik adamlarınızda daha zeki ve daha kolay yönetiliyorlar yeni cross-com sayesinde. Bütün bunlarla beraber yeni birkaç silah da eklenmiş durumda cephaneliğimize. Anlayacağınız zaten birinci bölüme göre kısa olan oyun iyice kısalıyor şartlar böyle olunca. O yüzden siz siz olun oyunun 3 zorluk derecesinden biri olan elevated risk (en zor) i seçin. Hem alacağınız Achivement Puanlarınız artacaktır, hem de single player görevleriniz daha zevkli geçecektir.


Teknik Detaylar

GRAW2 ye ilk başladığınız bölümden itibaren grafiklerdeki iyileşme dikkatinizi çekmeye başlıyor. Dokulardaki daha yüksek çözünürlüklü detaylar ve özellikle de birinci bölüme göre çok daha fazla gelişmiş olan hava durumu efektleri hemen sizi etkisi altına alıyor. Oyunun başındaki training kısmı bir tür simulasyon olduğu için, oyun dinamiklerinin daha iyi gösterilebilmesi açısından günün saatleri hızlı bir şekilde ileri alınıyor. Tam bu bölümde ışık gölge efektlerinin ne kadar geliştiğini görebiliyorsunuz. HDR tam manası ile büyüleyici. Bu bölümde HDR"a geçilmiş olması oyunun motorunun oldukça büyük bir gelişim gösterdiğinin en büyük delillerinden birisi. Ayrıca çevrede uçuşan toz ve çalılar, güneşli havalarda ortaya çıkan ısı efektleri ise ilk bölüme göre oldukça gelişmiş görünüyor. Grafiklere bir başka ekleme patlamalarda olmuş. İlk bölümde de oldukça başarılı ve etkileyici olan patlama efektleri bu bölümde tavan yapmış adeta. Daha fazla parça efekti ve daha iyi duman grafiklerinin yanı sıra yerin gerçekci bir biçimde sarsılması da arttırılmış. Oyunun fizik motoru ise sadece sizi ya da adamlarınızı etkilemiyor. Savaş alanınızdaki arabalar, helikopterler, yerde duran bir teneke ya da varil bu fizikle yönetiliyor. Özellikle ikili ya da üçlü büyük patlamalar tam bir görsel şölen oluyor gelişmiş fizik motoru sayesinde. Görsel olarak senenin en başarılı oyunlarından birisi olan GRAW 2 nin sesleri de grafiklerinden hiç de geri kalır değil doğrusu. Dolby 5.1 olarak hazırlanmış seslendirmeler, özellikle savaşın kızıştığı yerlerde sizi içine alıyor. İyi seslendirmeler ve efektlerin yanı sıra oyunun nabzına göre inip çıkan orkestra müziği tam bir savaş filmi havası katıyor yapıma. Çoğu sahnede havaya girip oyunun içine bir kat daha gömülebiliyorsunuz iyi sesler sayesinde. Bu da adrenalini oldukça arttırıyor.


Live"sız Olmaz!!!

İlk bölüme göre oldukça gelişmiş olsa da bir eksi si var oyunun. O da bariz bir biçimde daha kısa olması. Ancak yeni neslin özellikle de Xbox 360"ın en büyük nimetlerinden biri olan Live sistemi ile bu kısalık önemini yitiriyor. Birinci bölüme göre çok daha derin ve komplike olan online sistemi oyunun ömrünü haftalar, hatta aylarca uzatacak nitelikte. Özellikle Co-up modu Single Player a göre çok daha zor ve bağımlılık yapıcı. Arkadaşlarınız ile öncelikli ve yan görevleri tamamlarken gelişmiş yapay zekalı düşmanlarınız sizi avlayıveriyor. Bu görevler hem çok zor hemde çok zevkli. Co-up görevlerin birtek eksikliği var o da single görevlerde bulunan duvara gizlenme sisteminin olmayışı. Bu oyunun taktiksel kimliğinden bir çok şey kaybetmesini sağlıyor malesef. Co-Up ı geçip de karşılık lı oynanışa gelirsek GRAW2 birinci bölümde planlanan ancak bir türlü yapılmayan önemli bir online özelliğe sahip olmuş. Klan sistemi! Bu sistemle Klanınıza arkadaş çağırıp atabiliyor, kendinize isim ve renk seçebiliyor, desen ve logo seçebiliyor, diğer klanlara meydan okuyup onlarla maçlar yapabiliyorsunuz. Aslında oyun şu ana kadar Xbox 360"da çıkmış en köklü klan sistemine sahip yapım olma özelliğinide taşıyor. Online olarak bir diğer artısı da daha iyi yapılmış optimizasyon sayesinde artık daha lagsiz Co-Up oynamak mümkün. Tabii yine en az 1mbit bağlantı ve üzeri ile. Karşılıklı modu ise birinci bölümdeki gibi çok fazla bağlantı istemiyor ve genel olarak neredeyse sorunsuz.

2. Kez Hayalet Olmak!!

GRAW 2 birinci bölümüne göre daha gelişmiş grafikleri, sesleri ve oynanabilirliği ile sizi bağlayacaktır. Daha kısa olan single player ise emin olun ki Live"a bulaştığınız andan itibaren önemini yitirecektir. Daha yeni birinci oyunu bitirmiştim bu kadar kısa sürede ikinci kez hayalet olmaya değermi derseniz cevabım yine kısa ve net olur; Birinci bölüme göre her bakımdan gelişmiş bu oyunu kaçırmayın!! Özellikle de beraber oynayabilecek Live arkadaşlarınız varsa.

Aramıza yeni katılan Melih"e Trgamer ailesi olarak ilk yazısında bir kez daha hoşgeldin diyor ve daha nice yazılarla birlikte olmayı umuyoruz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: BRFHsk8.jpg]
[Resim: X4Wh2cP.jpg]
[Resim: dyGJiNf.jpg]





[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşlemci: 2 GHz
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: 128 MB ve DX9.0c Uyumlu (GeForce 6200 - Radeon 9700)
Ses Kartı: DirectX 9.0c Uyumlu
DirectX Version: 9.0c


CD-KEY


HQVX-463P-9F49-PBHJ

[dosyaid]3458[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Güzel oyun
Dosya engellendi yazıyor, indirme linkini yeniler misiniz?
(02.12.2014 13:32)doqan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dosya engellendi yazıyor, indirme linkini yeniler misiniz?

Link Yenilendi ancak Seeder'ı 3 maalesef.
Yine de teşekkürler.
Referans URL