Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Big Sick (2017) TÜRKÇE ALTYAZILI 720p Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/69H7u.jpg[/afis12345678][dosyadi]The Big Sick - (5 ödül ve 2 adaylık. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

The Big Sick türkçe ALTYAZILI torrent indir
The Big Sick hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Michael Showalter

Senaryo: Emily V. Gordon , Kumail Nanjiani

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Romantik

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 01 Temmuz 2017 (ABD)

Nam-ı Diğer: Amor de Improviso



[hakkinda]Taze bir çift ilişkileri derinleştikçe aralarındaki kültürel farklılıklar yüzünden karşı karşıya gelmeye başlıyor.

Kumail’in Pakistan kökenli ailesi, İslami geleneklerini de yaşatmak adına görücü usulü bir evlilik istemekteler oğulları için. Söz konusu kız elbette ki Pakistan kökenli ve ailenin inançlarını paylaşan biri olmalıdır. Diğer tarafta ise kızlar Emily’nin gönlünü kaptırdığı gencin ait olduğu kültüre dair birçok ön yargısı, aklında yer etmiş afaki stereotipler bulunan Amerikalı bir anne-baba. Düğüm ise Emily’nin sebebi dahi bilinmeyen, amansız bir hastalığa yakalanmasıyla atılır. Kumail şimdi iki ailenin arasında bir köprü olmalı ve sevdiği kadının yaşam mücadelesine destek vermelidir.

Yönetmen koltuğunda Michael Showalter'ın oturduğu filmin başrollerini ise Matty Cardarople, Holly Hunter, Zoe Kazan üstleniyor. - Gönderen: pis metalci [/hakkinda][center]
erdemis : Biraz uzun ama gönül rahatlıgıyla izleyebilirsiniz güzel film ..
farraige : Silicon Valley'nin Dİnesh'i Kumail Nanjiani, karısıyla tanışma hikayelerini yazmış. Son zamanlarda görmeye alışık olmadığım kadar sade, içten bir romantik komedi. Özellikle gelişme bölümünde diğer romantik komedilerden farklı bir yöne gitmiş ve aileleri de işin içine daha fazla dahil etmiş.Güldürdüğü kadar üzdüğü anlar da oldu ancak duygusal sahneleri sömürmemişler, seyirciyi zorla duygusal hissetmeye iten bir çaba yok filmde(Özellikle müzik kullanımları çok sade). Film tam bir belgelsel havası uyandırıyor. Sanki iki arkadaşımı ve onların ailesini, hayatını yanıbaşlarından takip ediyormuşum hissi ile izledim filmi.
Final kısmı biraz uzatılmış hissi uyandırabilir ancak gerçek bir hikayeden uyarlandığı için olanı yazdıklarını düşünüyorum. The Big Sick bu sene izlediğim güzel filmlerdendi, sevdiğinizle izlemesi hoş filmlerden 8/10.
Jekyll : Film bir hayli iyiydi.Çok güzel bir romantik drama/azıcık da komedi tarzındaydı.Duygulandırdığı bir çok sahne oldu.Genel olarak mesajı güzel ve tatlı bir romantik yapımdı.Hiç sıkılmadan izledim.Holly Hunter bence gerçekten çok iyi oynamış.Film çok tatlıydı.Sıcak ve yakın bir filmdi romantik sahneleri bir erkek bir kız tarzında değil de daha genel ve bütün anlamdaydı bu yüzden daha da hoşuma gitti.Ben bu filmi çok beğendim.Romantik film izlemeyi pek sevmesem de bu film hoşuma gitti.Bazı espriler çok iyiydi.Çok güldüren sahneleri oldu.Genel anlamda çok iyi bir filmdi.Herkese tavsiye ederim.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11523[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/5462602/the-big-sick.html[/altyazı]
Referans URL