Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Sims 3 - [XBOX360] - [GLOBAL] -Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: bI9lUoS.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
The Sims 3 - [XBOX360] - [GLOBAL] -Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7.30 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Simlerinizi kapılarının dışındaki uçsuz, canlı mahalleye çıkarma zamanı geldi.
The Sims 3ün sunduğu özgürlük size bir yandan sınırsız yaratıcılık imkanları sunarken, diğer yandan sürprizler ve beklenmedik olaylarla sizi şaşırtacak. The Sims 3 ile Simlerinizi diledikleri gibi dolaşıp etrafı keşfedebilecekleri mahallelere sokabilecek, Siminizin görünümünü ve kişiliğini dilediğiniz gibi değiştirebilecek, hızlı ve tatmin edici oyun tarzının keyfini çıkaracaksınız. Artık içinde bulunduğunuz mahalleler capcanlı ve sürekli bir değişim halinde, yani mahallenin bir ucunda herhangi bir Simin başına gelen bir olay mahallenin diğer ucundaki Simlerinizi etkileyebilecek! Eğer Simleriniz doğru zamanda, doğru yerde olursa neler olabileceğini asla tahmin edemezsiniz.

Birbirinden Kopuk Olmayan, Açık Mahalleler!: Yepyeni oyun motoru sayesinde Simleriniz diledikleri gibi dolaşıp keşfedecekleri, canlı ve sürekli olarak gelişen açık mahallelerde yaşayacaklar.
Sim Yaratmak: Kullanımı son derece kolay ve eskisinden çok daha güçlü yeni özellikler sayesinde Siminizin yüzünün her bir parçasını dilediğiniz gibi değiştirebilecek ve gerçek hayattaki insanlara benzeyen Simler yaratabileceksiniz.
Benzersiz Kişilikler: Düzinelerce kişilik özelliği arasından seçeceğiniz beş özelliği birleştirerek, birbirinden tamamen farklı bireyler yaratabileceksiniz.
Sınırsız Kişiselleştirme: Oyundaki herşeyi kişiselleştirebilirsiniz; The Sims 3 Simlerinizin iç ve dış mekanlarını tasarlamanız için size sınırsız olanaklar sunuyor.
Hızlı ve Tatmin Edici Oyun Tarzı: Simlerinizin kişilik özelliklerine, yeteneklerine ve kariyer seçimlerine bağlı olarak sahip olacakları kısa ve uzun vadeli İstekleri size sürekli olarak yapacak birşeyler sunacak ve bu sırada sizi eğlendirmekten de geri kalmayacak. İsteklerini karşılayarak onlara hayat boyu mutluluk sunmak konusunda tamamen özgürsünüz, dilediğinizi yapabilirsiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: r8XEox0.jpg]
[Resim: aCM69bz.jpg]
[Resim: asWDgDw.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için Xbox'da LT +3.0 (XGD3 / 16202) özelliğine sahip olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
teşekkürler dosyayı arıyorum
Referans URL