Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Transformers Dark Of The Moon - [PS3] - [ABSTRAKT] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: bEtdvtC.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Transformers Dark Of The Moon - [PS3] - [ABSTRAKT] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 5.31 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Ayın karanlık yüzünü keşfedin ...
Transformers: Dark of the Moon oyuncuların filmdeki olayları şekillendiren epik Dünya savaşlarında yer almasını sağlıyor. Yepyeni oyun mekanikleri ile kuşanmış olan oyuncular Gizlilik Gücü’nü kullanarak robot modunun silahları ve ateş gücü ile araç modunun çevikliği ve manevra kabiliyetini birleştiren üçüncü bir melez modla tanışıyor. Güney Amerika’nın balta girmemiş ormanları, Sibirya askeri tesisleri, Detroit semaları ve daha pek çok mekânı içeren ortamlarda geçen oyun, oyuncuların insanlığı kurtarma adına kalp atışlarını hızlandıran bir görevde herkesin favorisi Transformers rollerine bürünmesine olanak tanıyor. Transformers tutkunları şiddetli çevrimiçi çok oyunculu oyun modlarında simgeleşmiş favori karakterleriyle oynama olanağında da sahip oluyor.


Transformers: Dark of the Moon (PS3 oyunu) inceleme sonuçları:

Game Chronicles [inceleme sonucu 80/100]: Neticede farklı sınıflar, yetenekler ve geliştirmelerle bezeli muhteşem savaşlar arayan herkes veya gelecek filmin öncesini anlatan havalı bir öykü arayan Transformers tutkunları Dark of the Moon’a bayılacak. Ben bayıldım.

Game Informer [inceleme sonucu 75/100]: Eğer film veya karakterler sizi heyecanlandırıyorsa bu oyun kolaylıkla önerilebilir. Burada Transformers tutkunlarını ürkütecek bir şey yok ve her oyun bölümünün bir diğerinden hayli farklı olması tüm oyuncuların takdir edeceği bir şeydir. Bu oyunla ve geçen senenin War For Cybertron’uyla High Moon, Transformers markasını nasıl kullanacağını bildiğini gösterdi. Hasbro ve Activision’ın da bu yeteneğin farkında olup ekibe gereken yaratıcı özgürlüğü tanımasını umuyoruz.

IGN [inceleme sonucu 60/100]: Harika bir şey ortaya koymak için gereken fikirler kesinlikle burada, çünkü temeller harika bir oyundan alınmış. Ama Transformers: Dark of the Moon fazlasıyla uzatılmış ve bu sebeple yavanlaşarak sıkıcı hale gelip olduğundan da daha uzun hissettiren bir oyun olmuş.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: O4KTKWz.jpg]
[Resim: OdebYfB.jpg]
[Resim: NkpqGLV.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
3.55 CFW ve üzeinde çalışmaktadır.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Transformers: Fall of Cybertron Bitirdim Gokde Savs Yaptik 2 Kismi Bu Oyunmu Pc Olani Varmi ?
(31.01.2014 22:55)BaKu*GaMeS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Transformers: Fall of Cybertron Bitirdim Gokde Savs Yaptik 2 Kismi Bu Oyunmu Pc Olani Varmi ?

Yok maalesef sadece Ps3 ve Xbox360
Ps3 ve Xbox360 Hep Huzel Oyunlar Buna Cikiyor üzgün
link çalışmıyo sanırım
Referans URL