Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 15 Temmuz'u ele alan Kurtlar Vadisi Vatan filminin fragmanı yayınlandı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 1V9H3g.jpg]

Tüm zamanların maksimum izlenen dizisi Kurtlar Vadisi, 15 Temmuz'u konu alan Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle sinemaya geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Vatan, 29 Eylül'de gösterime girecek.


Kurtlar Vadisi perdelere geri dönüyor. Tüm zamanların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi, sonbaharda gösterime girecek Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle 15 Temmuz FETÖ darbe girişimininde yaşanmış olan vakaları beyaz perdeye taşıyacak.


Daha önce Kurtlar Vadisi'nin üç farklı filmi gösterime girmişti. Bu filmlerden Kurtlar Vadisi Irak ile ABD-Irak savaşını konu almış, ondan sonra Kurtlar Vadisi Gladio ile ülkemizde yaşanmış olan soğuk savaşı ve Kurtlar Vadisi Filistin filmi ile Mavi Marmara mevzularını işlemişti.

Bu kere 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve olayların perde arkasının mevzu edilmiş olduğu filmin baş görevinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

Kurtlar Vadisi Vatan 29 Eylül'de vizyona girecek.


Referans URL