Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Birdman - Atmaca (2014) TÜRKÇE DUBLAJ m720p Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/9L7O5b.jpg[/afis12345678][dosyadi]Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) - Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (4 Oscar ödülü. 182 farklı ödül ve 265 adaylık. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) türkçe dublaj torrent indir
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Alejandro González Iñárritu

Senaryo: Alejandro González Iñárritu , Nicolás Giacobone , Alexander Dinelaris

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 27 Şubat 2015 (Türkiye)

Bütçe: $22,000,000 / Hasılat: $103,215,094

Çekim Yeri: New York City, New York, ABD



[hakkinda]Birdman, bir süper kahramanı canlandıran meşhur aktör Michael Keaton'ın, Broadway oyunlarına tırmanma mücadelesini anlatan kara mizah bir komedidir.
Açılış gecesine yaklaşırken, egosuyla, ailesini, kariyerini ve kendisini toparlamakla baş edecektir.
Baş rollerini meşhur adlar Emma Stone ve Edward Norton'ın oynayacağı filmde bu ikiliye Hangover ve Due Date filmlerindeki performanslarıyla gülünç ikonu durumuna gelen Zach Galifianakis eşlik edecek...
[/hakkinda][center]
erdikacman : Bu filmi tahminen 1 aydır arşivimde tutuyorum.Bir türlü cesaret edemedim 2 saatimi vermeye.Yorumlarda söz edilen "acımasız" tenkitler doğrudur, bulunmaktadır bir bildikleri dedim.Kısacası filmi izledikten ardından yeniden bir hüsrana uğradım.Beni hüsrana uğratan film değildi, ülkemizin "nadide" seyircileri ve onların yaptığı açıklar, verilen puanlar...

Bahsettiğim dostlar filmdeki önyargılı eleştirmenden değişik değil benim için;Sürprizbozan: Göster "Bu eleştiride tekniğe değin bişi yok , planlamaya değin bişi yok , niyete değin bişi yok .
Sadece oyunu karaladığın o kıytırık eleştriler var ."Filmden bu sahneyi hatırladınız mı?Peki Birdman'ın gişe filmlerine, parasal kaygılarla yapılmış o süper kahraman filmlerine yaptığı filmdeki üstü kapalı tenkidi hatırladınız mı?Aslında bu yerici eleştirilere oldukça yanıtını vermiş film.Yani yanıt filmin içersinde.Özellikle 20 dk.
izleyip filmi kapatan ve 1 puan veren dostlar benim hatırım içersinde biraz henüz kendisini sıksınlar ve buralara kadar seyretmeye çalışsınlar, belki anlarlar dediklerimi.

Aksiyon filmlerini, güzel işlenmişse süper kahraman filmlerini severim de izlerim de.Ama demek istediğim bu tür filmlerin henüz yaşamın içinden bulunduğu, henüz derin bulunduğu ve bunların benim içersinde sinemada henüz çekici bulunduğu.Aslında bu tip "yıkıcı" yorumlarda bulunanların bir suçu yok.Asıl suç bize senelerce hiçbir derinliği olmayan, gerçek dışı(istisnalar olsa da) aksiyon, gülünç, aşk film/diziler sunmaktan farklı bişi yapmayan film/dizi sektörümüzde.Maalesef bu tür yapımlarla büyüyen nesiller epey bir sinema nosyonuna sahip olamayacağız sanırım.Umarım gelişen zaman sadece parasal endişeler, popülerlik endişeleri taşımayan filmlerimiz çoğalır.

Filme yine ileriki olursak oyunculuklar şahaneydi, bilhassa de Edward Norton(filme çok iyi bir hareket kattı.) ve Michael Keaton.(Boşuna aday olmamışlar.)Ayrıca belirtmek istediğim neden ise çekimler.Çekimler harbiden farklıydı ve emek verildiği belliydi.Zaten bu bölgede Oscar'ı da aldılar.Filmin senaryosu güzel olduğu halde ahım şahım bişi olmadığını tahmin ediyorum.Yani filmi güzel yapmış beyaz peredeye transfer tarzları olduğuna inanıyorum.Bu nedenle yönetmeninn ve yukarıda bahsettiğim nedenden dolayı görüntü yönetmenini iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz.Kısacası genel manada film güzel fakat en önemli kimi nedenler var.

Kendime değinmekte borç bildiğim bir mevzu henüz var:Filmi sadece kısa bir müddet seyredip 1 puan veren "eleştirmenlerimiz".Onlardan ricam bu kadar acımasız olmamaları.En iyi eleştirmen dahi filmin girişinden film ile ilgili tam bilgili olamaz kanısındayım.Özellikle bu gerçekleştirdikleri filme verilmiş emeğe hakarettir.

BountyHunter : Filmi izlemeden evvel yorumlara baktım.
Bakmaz olaydım.
Hatta hiç görmeseydim bu yorumları.
Bu filmi kötü bulan insanlar mutlaka kitap okumayan insanlar.
Filmin ruhunu, anlatmak arzuladığı şeyleri anlayamıyorlar.
Normalde filme 8 verecektim fakat başka boşu beyhude 5 ve altı puan verenlerin inadına 9 veriyorum.
Kara gülünç tipinde izlediğim en güzel filmlerden.
Herkese hitap etmediğini kabul ediyorum fakat bu kadar yerden yere vurulacak film değil.
Film aldığı Oscarların da tamamını hakediyor bence.
Özellikle En İyi Yönetmen mükafatını.
Yönetmen A.G.
Inarritu filmin nerdeyse tamamını tasari sekans şeklinde çekmiş.
Ki basit iş değildir.
Ona burdan saygılar.

the_punisher : Film bana çok ağır geldi.
Herkese hitap etmeyen bir tipi var ama bu tipi sevenler içersinde kalifiye diyebilirim.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11467[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL