Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yaratik Covenant - Alien Covenant (2017) DUAL TR-EN 720p BluRay x264 Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/2V2W5y.jpg[/afis12345678][dosyadi]Yaratik Covenant - Alien Covenant (2017) DUAL TR-EN 720p BluRay x264 Full Film İndir[/dosyadi]
[boyut]5.79 GB[/boyut]

Yaratık: Covenant türkçe dublaj torrent indir
Alien: Covenant hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Ridley Scott

Senaryo: Dan O'Bannon , Ronald Shusett , Jack Paglen

Ülke: İngiltere, ABD, Avustralya, Yeni Zellanda, Kanada

Tür: Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 12 Mayıs 2017 (Türkiye)

Bütçe: $97,000,000 / Hasılat: $232,667,106

Çekim Yeri: Sydney, New South Wales, Avustralya

Nam-ı Diğer: Alien: Paradise Lost



[hakkinda]Koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı galaksinin oldukça uzak bir köşesinde, keşfedilmemiş cennet olarak varsaydıkları bölgenin aslında karanlık ve çok tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Gezegendeki yegane canlı lanetli Prometheus'un keşfinden sonra hayatta kalan 'sentetik' David’dir... Efsane biilimkurgu/macera yönetmeni Ridley Scott, Alien’da kendi yarattığı evrene, Prometheus ile başlayan yeni üçlemesinin ikinci filmi olan Alien: Covenant filminde geri dönüyor. Filmde yine Michael Fassbender'ı başrolde seyrederken, Katherine Waterston, Demian Bichir ve Billy Crudup gibi isimler eşlik ediyor. - Gönderen: DePutaMadre [/hakkinda][center]
saxendhoven : Klasik bir alien filmi, Alien 1 ve 2 den sonra yapılan yapımlar gibi. Çok iyi değil, çok da kötü değil. Prometeus'dan sonra büyük bir beklenti içine girmiştim. Hayal kırıklığına uğramadım değil. Prometeus filmindeki arayışın sorgulamanın devamında klasik alien filmi havasında devam edilmesi hayal kırıklığına uğrattı.
RustuErata : Elinin altında onca olanak, öylesine göz kamaştırıcı teknoloji olsun ve sen onu böyle çar çur et!.. İlk Alien filminin üzerinden neredeyse kırk yıl geçmiş, sen utanmadan onun bir adım ötesine geçeme!.. Sırf gişe hasılatı kaygısıyla; yeni dünyalara göç edebilecek teknolojiye sahip 'İnsanoğlu'nun; hala bol bol küfürlü konuşan, insan zayıflıklarının tümünü taşıyan, eğitilmemiş, 'tapu kadastro memuru' kılıklı tipleri astronot olarak kullanacağı gibi bir saçmalığı öne sürmekten utanma!.. Allan belanı versin Ridley Scott; o güzelim ana konusunu vurdu-kırdıyla mahvettiğin Promateus'u bu 'şey'le aratmayı başarmışsın!.. Yine de, teknoloji ve emeğe saygı gereği bu 'klişe yumağı'na 5 puan verdim. İzlemezseniz hiçbir kaybınız olmaz, üstelik benimki gibi sinirleriniz de bozulmaz.
bahaman : Serinin fanatiği olarak gidip sinemada izledim ama ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğradım. Çok fazla klişe olmasının yanında en büyük eksiyi tahmin edilebilirliğe verdim. Biraz da beklentilerle ilgili tabi, daha iyi olması gerekiyordu, ayrıca son hiç iyi olmadı. Yine de bir ridley scot filmi ve alien her türlü izlenir film yokluğunda.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[upto2]http://uptobox.com/tbie0yrtppsa[/upto2]
[mail2]https://cloud.mail.ru/public/HAbN/TQW86DETm[/mail2]
4 part var. partlar ekleniyor ..

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL