Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013) The Hobbit: The Desolation of Smaug TÜRKÇE DUBLAJ m720p Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/10L1J4r.jpg[/afis12345678][dosyadi]Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (3 Oscar adaylığı. 14 farklı ödül ve 80 adaylık. )[/dosyadi]
[boyut]1 GB[/boyut]

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları türkçe dublaj torrent indir
The Hobbit: The Desolation of Smaug hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Peter Jackson

Senaryo: Fran Walsh , Philippa Boyens , Peter Jackson

Ülke: ABD, Yeni Zellanda

Tür: Macera , Fantastik

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2013 (Türkiye)

Bütçe: $225,000,000 / Hasılat: $960,366,855

Çekim Yeri: Miramar, Wellington, Yeni Zellanda

Nam-ı Diğer: The Hobbit Part 2



[hakkinda]Yanlarında Bilbo Baggins ve büyücü Gri Gandalf ile birlikte Cüceler, vatanları Erebor'u Ejderha Smaug'dan geri alabilmek için olan zorlu yolculuklarına devam ederler.
Bu arada Bilbo Baggins esrarengiz bir yüzüğün etkisi altındadır.
Serinin ilk filmine kıyasla futbolcu kadrosu iyice zenginleşen bu filmde maceraya doyacaksınız...
- Gönderen: Melih Adıgüzel [/hakkinda][center]
Mesbul : Filmin ilk sahnesinde, Sürprizbozan: Gösterelindeki havuçtan bir ısırık kopararak kameranın önünden geride bıraktığımız adamın Peter Jakson olduğunu kimler anladı? Selam verir gibiydi..

alicanson : Hobbit serisini LOTR ile kıyaslamamak gerekliliğini tahmin ediyorum.Neden mi?
Sürprizbozan: Göster1- Hobbit kitabını ve LOTR serisinin bütün kitaplarını okumuş biri olarak ; LOTR serisinin herhangi bir kitabı Hobbit'den henüz varlıklı içeriğe sahip.
Tolkien Hobbit'i çocuklar içersinde yazdığından Hobbit'te masalcı bir anlatım var.

2-P.Jackson LOTR'u çekerken elinde 3 kitap bulunduğu içersinde 3 filmi kolaylıkla çekebildi,hatta extended edition izleyenler bilirler uzun olmasından kesilmiş sahneleri mevcuttur.Ancak Hobbit' tek kitap olmasından 3 film çıkarmak zor iş bu sebepten anlatım ve geçişler uzun oluyor.

3-Şimdi gelelim P.jackson tek film çıkarsaydı diyenler bulunmaktadır.Tek film olsaydı belki çok yüksek puan alabilirdi fakat bu Lotr fanlarını tek filmle geçiştirmek olmazdı.Ayrıca Hobbit kitabından en kötü iki filmde çıkarılabilir.Ve en son tabi ki para kazanmak başka bir deyişle dünyada büyük bir Lotr fanı var.

4-Açıkcası orta dünya hayranı biri olarak fazlası lotr fanı gibi 3 film olması benim de işime geldi.Sonuçta fazlası şahıs bu seriden mutludur.

5-Sonuç olarak Lotr bu seriden saten üstün bir seri,hobbit serisini ise geçmişe bir yolculuk ve özlem giderme olarak görün ve orta dünyadan albildiğiniz kadar beğeni alın.İyi seyirler..

dolantin : Yüzüklerin efendisinden evvel çekilmiş bir seri olsaydı bu seri bence bu kadar çok seyirci kitlesine ve yüksek puanlara yaklaşamazdı diye tahmin ediyorum.
Kesinlikle kötü bir filim demiyorum fakat Yüzüklerin efendisi serisi gibi bir başyapıtın bizde bıraktığı hayranlık Hobbit serisine duyduğumuz alakayı , sunduğumuz puanları bir şekilde etkiliyor gibi.
Benim açımdan öyle.
Tekrar ediyorum kötü film mi hayır .
İlk filme göre bir tık önde bence fakat hep içimde Yüzüklerin efendisindeki o coşkuyu coşkusu arıyor bir türlü bulamıyorum.
10/7,8.

Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.[/center]
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11463[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL