Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kara Şövalye Yükseliyor (2012) TÜRKÇE DUBLAJ m720p Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/6P9W9o.jpg[/afis12345678][dosyadi]Kara Şövalye Yükseliyor - The Dark Knight Rises (1 Bafta film ödülü adaylığı. 38 farklı ödül ve 96 adaylık. ) TÜRKÇE DUBLAJ m720p Hızlı Torrent İndir[/dosyadi]

[boyut]1 GB[/boyut]

Kara Şövalye Yükseliyor türkçe dublaj torrent indir
The Dark Knight Rises hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Christopher Nolan

Senaryo: Jonathan Nolan , Christopher Nolan , David S. Goyer

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2012 (Türkiye)

Bütçe: $250,000,000 / Hasılat: $1,084,939,099

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD

Nam-ı Diğer: Arkham



[hakkında]Her ne kadar Batman, Harvey Dent'in ölümüyle alakalı suçlamaları kabul ederek itibarını kirletmiş olsa da, Bane'nin kenti yok etme planlarına rağmen kendini polise takviye etmek zorunda hissetmektedir.[/hakkında]

[yorumlar][/yorumlar]

mantunic : Filmi 3 kez izledim, objektif puanım 8/10, -Aşağıdaki yorumumda yazdıklarımın da hala arkasındayım onu da hemen belirteyim burada- ancak Nolan puanım 5/10'u geçmez.
Neden.
Şöyle ki, içine fazla hollywood var bu filmin. Dahası sadece hollywood olsa iyi bir de onun saçmalıkları da var. Özellikle saçmalıklardan girmek istiyorum.

saçmalıklar ve klişeler de olsa SPOİLER İÇERİR

Sürprizbozan: Göster1. O kadar polisin, elini kolunu sallayarak belde basit tabancalarla kocaman bir suç örgütünü indirmek için kanalizaysona girmesi. Sanırsın bakkala ekmek almaya gidiyorlar.
2. Yahu o patlayan şey nükleer bomba. Şehrin dışında patladı diye her şey güzel mi oldu yani? NÜKLEER diyorum? Çernobil uçtu karadeniz yandı, şehrin 5km dışında bomba patlıyor her şey düzelmiş oluyor.
3. Arkadaş o nasıl bir ölüm sahnesidir. Marion Cotillard'ı çok severim, özel olarak takip ettiğim iki kadın oyuncudan biridir (bkz: helena carter) ama evladım kim öğretti sana öyle ölmeyi?
4. Hadi ölmesini geçtim, yahu bombanın patlamasına 2dk kalmış, kadının karşısında 3 tane şapşal (bkz: batman, gordon, catwoman) son sözlerini dinliyor bömböm. Neyin kafası bu arkadaş?

Aşağıdaki yorumlardan da görüleceği üzere filmde bol bol saçmalık var zaten ufak tefek ama bu 4'ü yani bunlar olmaz olmamalı, inanılmaz anlamsızlaştırıyor filmi.

Gelelim klişelere:
1. Amerikan Başkanı mı? sen de mi nolan? böylesine bir serinin 3. filminde amerikan başkanlarının efendim pentagonun yok cia ajanlarının ne işi var yahu? Çektiğin film Batman evladım Independence Day Remake değil, töbe yarabbim.
2. Kara şovalye filminden sonra espri anlayışı epey göçüp klişeleşmiş nolan'ın. Tamam joker gibi bir karakterin yok ama yani ne gerek var "hey kusura bakma ama o kemerde daha güçlü bişeylerin yok mu" gibilerinden sahnelere (bkz, batman döndükten sonra polisleri çıkarmak için tüneli patlatırken robin'in cümlesi)
3. O savaş uçaklarını ekranın bir ucundan diğer ucuna uçurdun da ne oldu başın göğe mi erdi? Yok yani ne gerek var?
4. Inception'daki öpüşme sahnesini gördüğümde "bu sahneye ne gerek vardı nolan, bu sahne olmasa insanlar izlemeyecek filmini diye mi korktun nedir" demiştim, ancak bu filmdeki son catwoman-batman öpüşmesi en iyi klişe dalında akademiden ödülü net alır.

Sevgili Nolan, hollywood'da kimlerle takılıyorsun bilmiyorum ama, umarım bu batman üçlemisini evinde oturup izlersin ve son filminin diğer ikisinin yanına ne kadar yakışmadığını, onların yanında nasıl sırıttığını görürsün. Evet muhteşem bir film yaptın, evet bir başyapıt daha çıkardın, evet senin şu an bulunduğun yere yaklaşbilecek yetenek azim ve güç kombinasyonuna sahip başka bir yönetmen yok ve evet gerçekten muhteşem bir yönetmensin. Ancak bu saçmalık ve klişeler hakikaten sana yakışmıyor. Umarım bir daha yapmaz ve biz hayranlarını üzmezsin
er-man-yak : Ben serinin ikinci filmini taparcasına seviyordum ve Joker'i tabi.
Ledger'ın ölümünden sonra bu filmde işlenecek konu üzerinde çok düşündü Nolan ama yine yapacağını yapmış!
Ne yalan söyliyeyim, ben bu filmi izlerken Joker'i unuttum arkadaşlar.
Tom Hardy de harikaydı, diğerleri de.
Direk serinin en iyi filmi demiyeyim yine de ))
Sahnelerdeki derinlemesine gerçeklik hissi artık 3D olmazsa günümüzde her babayiğitin yapabileceği bir iş değil...
Sürprizbozan: Göster
Serinin son filmi olduğuna inanasım gelmiyor.
Tek hayal kırıklığı bu bende.
Yani Bane'in öldüğünün gösterilmemesi,
İskelet kadronun korunması ))
Ve de Robin ile takviye edilmesi! ))))
Ne bileyim yaa bi Penguen adam falan gelsin ya da Bane hortlasın ama bu seri daha giderdi be Nolan usta!...

dr. jekyll : Kafadan 10 puan verip tüm zamanların en en iyi filmi olduğu iddia eden arkadaşlar var, bu kadar da fanboyluk olmaz artık. Tamam iyi film, güzel film de abartmayın isterseniz...
Kaldı ki kesinlikle bir önceki kadar orjinal ve başarılı bir yapım değil, Dark Knight filmindeki özgün ve klişelerden uzak yapı bunda yok. Orada tüm zamanların en sıradışı kötü karakterlerinden biri çizilmişti. Burada ise tipik bir "kahraman geri dönüyor" hikayesi kurgulanmış, sayısız mantık hatasına değinmiyorum bile.
Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11445[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL