Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ali ve Nino - Ali and Nino (2016) HDRip XviD Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/8D1F5z.jpg[/afis12345678][dosyadi]Ali ve Nino - Ali and Nino (2016) HDRip XviD Türkçe Dublaj Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]1.60 GB[/boyut]

Ali ve Nino türkçe dublaj torrent indir
Ali and Nino hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Asif Kapadia

Senaryo: Christopher Hampton , Kurban Said

Ülke: İngiltere

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 01 Ekim 2016 (Azerbaijan)

Bütçe: $20,000,000

Çekim Yeri: Azerbaijan

Nam-ı Diğer: Ali & Nino



[hakkında]Ali yüksek sınıftan ailesinin Azerbaycan'ın Bakü kentinde büyük bir gücü elinde tutan Müslüman bir adamdır. Bu sıralarda, 1. Dünya Savaşı öncesi, Azerbaycan Rusya İmparatorluğunun bir parçasıdır. Ali'nin sevgilisi Nino komşu Gürcüstan'dandır ve bir hristiyandır ama her ikisi de çok derin bir aşka tutulmuşlardır ve ailelerinden gizlice kırsal kesimde bir yere kaçarlar. Öykünün devamında 1. Dünya savaşı sırasında ikili evlenirler ve yalnızca Ali'nin savaşa gönderilen bazı arkadaşları ile görüşürler. Rusya kuşatmasından sonra çatışmalar Bakü'ye gelir. Ali Bolşeviklerle birlikte Azebaycan militanları arasında savaşır ve Nino da Bakü'deki Mart katliamı sırasında yaralanan askerlere hemşirelik hizmeti verir. [/hakkında]

[yorumlar][/yorumlar]

x-files : Sıkılmadan izlediğim bir film. Oyuncu kadrosuna bakmadan izlediğim için Halit Ergenç'i gördüm ama o kanuni sakallarını kestiği için pek tanıyamadım. O mu değil mi diye filmin sonunu bekledim. Oyunculuklar güzel. Tabi o zamanki Azerbaycan ve İran tarihini bilmediğim için gerçeği tam yansıtıyor mu yoksa çarpıtılmış mı bilmiyorum. İyi seyirler.
gri72 : Kurban Said tarafından kaleme alınan ve Azerbaycan’ın “milli romanı” kabul edilen Ali ve Nino adlı eserin beyazperde uyarlaması olan film aynı zamanda Azerbaycan tarihi, milli kimliği, Kafkasların siyasi ve toplumsal yapısı hakkında bilgiler veriyor.

1.Dünya Savaşı'nın arefesinde Azerbaycanlı bir genç ile Gürcü bir kızın aşk macerasının anlatıldığı yapım için güzel bir cast yapılmış ve oyucular da rollerini başarılı bir şekilde canlandırmışlar. Başlıcaları Omar filmindeki rolüyle oscar kazanan Filistinli, Adam Bakri, İspanyol Maria Valverde, Halit Ergenç ve Numan Acar (en çok onu beğendim)...Başarılı bir romantik/drama/macera..
ilbek34 : Beklentimin altında klan bir film.Müzikler dışında oldukça kötü işlenmiş görsellik neredeyse hiç yok.Senaryo daha da geliştirilebilirmiş.İzleyin ama yapımcılık adına daha iyi işler çıkartılabilirdi bunu bilin.
Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/

[upto2]http://uptobox.com/fsrrbdjyq8tj[/upto2]
[mail2]https://cloud.mail.ru/public/E4Po/rXbWYud5U[/mail2]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL