Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Istakoz (2015) The Lobster TÜRKÇE DUBLAJ m720p Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/7N8V9a.jpg[/afis12345678]
[boyut]1 GB[/boyut]

Istakoz türkçe dublaj torrent indir
The Lobster hd hızlı ücretsiz film torrent indir


Yönetmen: Yorgos Lanthimos

Senaryo: Yorgos Lanthimos , Efthymis Filippou

Ülke: Yunanistan, İrlanda, Hollanda, İngiltere, Fransa

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2015 (Türkiye)

Çekim Yeri: County Kerry, İrlanda

Nam-ı Diğer: La langosta



[hakkinda]Çok da uzak olmayan bir gelecekten ilginç bir distopya öyküsü anlatıyor bize The Lobster. Yalnız kalmış, ilişkisi olmaya insanların tutuklandığı, alternatif bir gelecekte geçen öyküde, bekar insanlar korkunç bir otele yerleştirildikten 45 gün sonra, kendileriyle eşleşen kişiyle ilişkiye başlamak zorunda kalıyorlar. Eğer ki ilişkilerinde başarıyı yakalayamazlarsa, ölümün kol gezdiği bir ormana sürgüne gönderiliyorlar.

Dogtooth ile dikkatle üzerine çeken yetenekli Yunan asıllı yönetmen Yorgos Lanthimos'un kamera arkasına geçtiği film, alışılmışın oldukça dışında, ilginç bir distopya öyküsü sunuyor izleyiciye. Başrollerini Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz ve Lea Seydoux gibisi isimlerin paylaştığı film; distopya meraklılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor! [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Fraghera : Yönetmenin önceki filmlerini sevdiğim için bunu da gözü kapalı izlemeye karar verdim. Genel bi değerlendirme yapacak olursak 10 üzerinden 7 verdim imdb'de, biraz daha özele inersek ise,
baştan söylemeliyim bence bu filmde Amerikalı ünlü aktörler olmamalıydı, bulamadın mı Yunanistan tiyatrolarında oynayan birer genç güzel kız ve erkek? Önceki filmleri daha cesurdu, şimdi holivud faktörü ile daha bi usturuplu daha bi R-Rated değil de genele oynayan bi film çekmişler.

Filmin içerisindeki ortam ve anlatılanlar hemen aklıma Orwell'in 1984'ünü getirdi. Sanki oradaki ortamın farklı bir sanal gerçekliği gibiydi. Hikayeyi sindirebilmek için film biterken duyabileceğiniz dalga sesleri eşliğinde biraz düşünmeye ihtiyaç var.

Sonuç olarak, ülkemizdeki genel kitlenin sevmeyeceği, sanatsal bi yapım. Derinlik taşıdığı için, konu üzerine biraz düşünmek ve kafa yormak gerekiyor.

Karmaşık ve psikolojik filmleri seviyorsanız ise, sizi tatmin edecektir. Eğer izlemediyseniz, yönetmenin önceki filmlerine de bi göz atabilirsiniz.
orcunt : Hiç sıradan değil. Tamamen farklı.Hiç bir şey beklediğiniz gibi gelişmiyor. Oyunculuklar hele çok özgün. Sevdirdi kendini.
cagatayg : komedimi? olsa olsa sanat filmi denebilir.
Bunu zamundatorrent.net sitesinden çaldık. Hırsızız Biz.
[birşeyyazma][/birşeyyazma]


ŞİFRE: http://torrentv.net/
[dosyaid]11423[/dosyaid]

İndirmek İçin 'İNDİRMEK İÇİN TIKLA' Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL