Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galaksinin Koruyucuları 2 (2017) Guardians of the Galaxy Vol. 2 1080p WEB-DL Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/2X7L7d.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Galaksinin Koruyucuları 2 (1 ödül ve 5 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: James Gunn

Senaryo: James Gunn , Dan Abnett , Andy Lanning

Ülke: ABD, Yeni Zellanda, Kanada

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017 (Türkiye)

Bütçe: $200,000,000 / Hasılat: $861,253,068

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD

Nam-ı Diğer: Guardians of the Galaxy 2



[hakkinda]"Galaksinin Koruyucuları 2" filminde ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. - Gönderen: Tuanay [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

timur_35 : İlk filmi beğendiyseniz bunu da beğeneceğinizden şüpheniz olmasın.Eğlence,komedi,Baby Groot,macera ne ararsanız var elbetteki bir başyapıt falan değil ama gününüzü neşelendiren güzel bir film,tek eksi yanı bence süresi;gereğinden fazla uzun tutulan sahneler olmasa daha iyi olurdu yine de son yıllarda izlediğim en eğlenceli film desem abartmış olmam heralde.
kamyoncu2990 : Sinemada izlemeye değer,
Üstüne kurgu olarak çok koymamış. seyirciyi etkilemek için komedi sonu dram koymuş.(Dramı öyle süslemişler ki dersin 30 alacak proje 85 almış)
Çoğu kişiyi etkileyebilir ama ben daha fazlası için gitmiştim. Yinede film yokluğunda...
Mystixs : İlk Filmden sonra ister istemez mükkemel bir beklentiyle gittim istediğimi kimi zaman aldım kimi zaman alamadım filmde.İlk filme göre biraz sıradan kaldı benim için Guardians Of Galaxy 2 Disney yine bu filmide çocuksu mesajlara alet etmiş hoşuma gitmeyen yön oydu. İkincisiyse Klasik Marvel Klişesini Sürprizbozan: GösterHep Güvendikleri Kişinin Filmin Başkötüsü kesilmesi ni devam ettirmesi.Müzikler Aksiyon sahneleriyle çok güzel harmanlanmış Slyvester Stalloneun küçük rölü ve Howard The Ducku 1. Filmden sonra birdaha cameo olarak görmek hoştu.After Credistlere ve Sondaki Credist sahnelerindeki kaplamalara arkaplanlara bayıldım. Görsel olarak mükkemel bir film olmuş. Ama görsellik senaryodan hafifte olsa kısmış . Kısacası Ortalama Bir Film Olmuş.

Fragman



[dosyaid]11347[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/3896198/guardians-of-the-galaxy-vol-2.html[/altyazı]
Referans URL