Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Combustión (2013) BDRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/4O5G4z.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Combustión ()[/dosyadi]
Yönetmen: Daniel Calparsoro

Senaryo: Daniel Calparsoro , Carlos Montero , Jaime Vaca

Ülke: İspanya

Tür: Aksiyon

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2013

Çekim Yeri: Lisbon, Portekiz



[hakkinda]Anne babasından miras aldığı büyük bir kuyumculuk şirketinin sahibi Mikel Julia ile evlenecektir. Bunu duyurmak için düzenledikleri partide, Mikel orada çalışan garsonlardan biri olan Ari ile tanışır. aralarındaki çekim nedeniyle Mikel Ari’nin dünyasıyla ilgilenmeye başlar: yasadışı motor yarışları. Mikel daha sonra Julia’dan ayrılır. Ari ile erkek arkadaşı Navas Mikel’in varlığını çalmak için bir plan yaparlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

tarantinoesk : film %80 romantizm ve pembe dizi havası, %20 ise araba yarışından oluşuyor.sakın ola aksiyon macera filmi olarak izlemeye kalkmayınız.amerikan filmlerinin aksine komedi yerine hafif erotizm sosu var.
denisilin : biraz basit bir film... araba sahneleri kocalamaca yarış vs. olmamış bence ama arabalar çok güzel hatun çok güzel az biraz erotik sahne de var... boş vakit öldüreyim derseniz belki derim...
cevirimvar : Bence birçok aksiyon filminden daha iyi. Sıradan bir senaryosu var. Hatta birçok filmden çekme bir dolu sahne var. Ama sonuçta mesele aksiyon yaratmaksa bunu erotizm ve dramla da desteklemişler. İspanyol sinemasının kendine özgü bir seviye yüksek çıplaklığı ve karmaşık aşk ilişkileri de monte edilmiş. Bence bir defa izlenir bir film ortaya çıkmış. Lüks arabalar falan da göreceksiniz. Araba severlere duyrulur. Oyunculuklar orta seviyede. Film de orta seviyede. 30.dakikaları makaslanırsa güzel bir TV filmi olur. İyi seyirler diliyorum.

Gelelim incelemesine…

Daniel Calparsovo, dünya çapında bir film çekme çabasında olup da bir türlü başarılı olamayan bir yönetmen. Aslında filmleri hiç fena değil ama hep daha iyileri daha önce çekilmiş olduğundan etkileyici olmuyor. Sanırım bu noktada ciddi bir hatası var. Film İspanyol sinemasının yeni umutlarını barındırdığından bu isimleri sıradan geçelim. Álex González, Hollywood'ta birkaç arka plan oyunculuğu ve eğitimden sonra kendine has işlere başladı. Javier ve Carlos Bardem'li piyasaya yeni düşecek Akrebin Aşkı onun için çok daha iyi bir sınav olacak. Bu filmde de hiç fena değil. Umut verici bir durumu var. Filmi ciddi anlamda erotik sahneleriyle canlandıran, tavrı ve oyunculuğu ile hareketlendiren isim Adriana Ugarte idi. Kendisine sinema sektöründe bir yol açmak için herşeyi yapıyor ama bir türlü olmuyor. Oysa çok daha iyi yerleri hak edebilecek cesarete ve azme sahip bir isim. Alberto Ammann'ı Celda 211'den hemen hatırlayacaksınız. Ne filmdi ama? O filmle bomba gibi parladı. 2011'deki Eva ile de fena bir iş çıkarmadı. Şimdi Ricardo Darin ile oynayacağı Tesis sobre un homicidio var sırada. Ardından tek başına lokomotifleyeceği Invasor var. Sonra da Hollywood işi Mindscape'te arkalarda yer alacak. Hepsi de denenebilir. Ama hepsinden de diğer yandan büyük işler beklemeyin. Bir izleyelim bakacağız. Ama Alberto Ammann'ın bu haliyle İspanyol sinemasında yeni bir aksiyon yıldızı olma yolunda ilerlediği kesin. Arjantinli oyuncu için umut verici. Maria Castro'yu çok ekrana yakıştıramadım. Luis Zahera olduğu yerde zaten. Invasor'da o da var.

Bir defa izlenir diyorum. Aksiyon bol. Boş zaman değerlendirmek için uygun bir film. Saygılarımla…

Fragman



[dosyaid]11269[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1899142/combustion.html[/altyazı]
Referans URL