Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Baskın Günü (2016) Bastille Day BRRip XviD Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/4P4Q4.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Baskın Günü ()[/dosyadi]
Yönetmen: James Watkins

Senaryo: Andrew Baldwin , James Watkins

Ülke: İngiltere, Fransa, ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2016 (Türkiye)

Bütçe: $20,000,000

Çekim Yeri: Paris, Île-de-Fransa, Fransa

Nam-ı Diğer: The Take



[hakkinda]Bir çanta dolusu para çalmaktan tutuklanan Michael Mason isimli şahsın CIA ajanı tarafından sorgulanırken sorguyu gerçekleştiren Sean Briar'ın Michael'dan edindiği bilgiler doğrultusunda hırsızlık vakasının aslında daha büyük bir işin perde arkasını ört bas etmek için kumpaslandığını perdenin arkasında saklı olan gerçeğe kafasını uzattığında teşkilatının içerisinde yer alan ajanların çürük yani kirli işlere bulaşmış şahıslar olduğunu anlaması ile gerçekleri öğrendiği için çürük ajanlar ile arasında hayatta kalıp pisliklerin herpsini gün yüzüne çıkarmak amacı ile tutukladığı hırsız ile ölüm kalım mücadelesini bol aksiyonla izleyeceğiz. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Baskın Günü diye bir filmin vizyona gireceğinden hiç haberim yoktu. Geçen hafta sonu sinemaya gittiğimde bu filmin dinamik ve eğlenceli fragmanını gördüğümde dikkatimi çekti. Bu film çok iyi olmasa da Idris Elba'nın sert ve karizmatik oyunculuğu, başroldeki ikilinin didişmeleri ve iyi aksiyon sahnelerine sahip olduğunu düşündüm. Bugün de bazı yerlerde vizyona girdiğini görünce, girmeye karar verdim.

Filmin konusu şöyle: "Başarılı bir hırsız olan Michael Mason bir akşam, bir kadının elindeki çantayı alır ve daha sonra içinde bomba olduğunu fark eder. Daha sonra o bomba patlar ve Briar, onun peşine düşer. Michael, Briar'a gerçeği anlattığında bu ikili bütün bunların arkasında kimin olduğunu bulmaya çalışır."

Öncelikle bu filmin fragmanlarıyla hiçbir alakası yok. Beklentimi karşılayan tek şey, Idris Elba'nın karizmatik oyunculuğu oldu. Filmin büyük bir kısmını o kurtarmış zaten ama o da bir yere kadar.

Filmin ilk yarısı, enteresan ve eğlenceli havasıyla bir şekilde kendini izlettirmeyi başarıyor. Fakat ikinci yarıda işler karışıyor. Filmin asıl konusunun bombacının kim olduğunu bulmak olması gerekirken Fransa halkının güvende olmadıklarını düşünüp herkesin V For Vendetta'daki gibi isyana geçişini konu alıyor. Başbakan filmde herkesin güvende olduğunu yaklaşık 4 kere uyarıyor (hem film tekrara sarıyor bu yüzden sıkıcı bir hale geliyor hem de bu olayın bağlandığı sonuç da ayrı bir saçma) ama bütün bu tekrara sarmış sıkıcı şeyler, sadece seyirciye geliyor.

Filmin güzel aksiyon sahneleri var, evet. Mesela çatı katındaki 5 dakikalık kovalamaca sahnesi epey hoştu. Ama yönetmenin kamera teknikleri, ilerideki aksiyon sahnelerini iyice karman çorman bir hale getiriyor.

Yani, Baskın Günü'nün Idris Elba'nın oyunculuğu ve bazı aksiyon sahneleri dışında hiçbir artısı yok. Konu iyice karışıyor ve sonuca bağlanması da oldukça sıradan gerçekleşiyor. Filmde bir ara gözlerim kapanmaya başladı açıkçası. Çok kötü olmayıp, boş bir vakitte izlenebilecek kıvamda olsa da bu iş, oldukça karman çorman olmuş. Hiçbir özel yanı yok, salondan çıktıktan 15 dakika sonra filmi zar zor hatırlamaya başladım, akılda kalıcı değil. Başka bir film izlemenizi öneririm.
Mr_Kennedy : günümüzdeki olayların perde arkasını gösteren bir film olmuş ellerine diğer arkadaşımızın dediği gibi değil müslüman ya da türkleri kimse kötü göstermiyor filmde.. Fransa dabre girişimi gibi bir film )))) izlenebilir.. hiç bir propaganda içermemektedir.. devlete ihanet eden adamalrı anlatan film..
şey : Kimse kötü yorum yapmasın bence. Gayet izlenebilir bir film. Çekim kalitesi aksiyonu ve konusu güzel. Çekinmeden izleyin hiç sıkılmayacaksınız.

Fragman



[dosyaid]11267[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2368619/bastille-day.html[/altyazı]
Referans URL