Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nolan, Netflix'i fena ezdi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sinemada oluşturduğu kendi diliyle bambaşka bir yönetmen profili çizen ve Dunkirk'le gündemde olan Christopher Nolan, Netflix'in şirket politikasını sert eleştirdi.

[Resim: 3L8Y6d.jpg]

Inception, The Dark Night, Interstaller benzer biçimde başarılı yapımlara imza atan yönetmen Christopher Nolan, Netflix'in şirket politikasından hiç memnun değil. Hatta şirketin CEO'su Reed Hastings'i ve ekibini sinemaları batırmaya çalışmakla suçladı.

Aynı anda biroldukça film ve diziyi yayına sokan Netflix’in akıl almaz bir politika yürüttüğünü ve bunun beyazperde filmleri için savunulamaz bir model bulunduğunu söyleyen Nolan, Netflix’in beyaz perde filmlerini desteklememek için garip bir isteksizliğe sahip bulunduğunu dile getirdi.

“Eğer sinema salonlarını kapatmaya karşı bir tür kaldıraç olarak kullanılmasaydı Netflix’in ilginç yönetmenlerin ilginç projelerine yatırım yapması daha kabul edilebilir olurdu.” diyen Nolan, Netflix ‘in yapabileceği bir işte çalışıp çalışmayacağı sorusuna ise tereddüt etmeden hayır dedi.

Seyircilerin sinemadan en yüksek deneyimi elde etmeleri gerektiğini söyleyen Nolan Netflix'in beyaz perde deneyimini yok ettiğini söylemiş oldu.
Referans URL