Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: It Tekrardan Bizi Korkutmaya Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 9F9C1e.jpg]

Stephen King’in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan, katil palyaço Pennywise’ın saçtığı dehşeti mercek altına alan It’ten fragman yayınlandı.

Stephen King‘in romanından televizyon ekranlarına uyarlanan, katil palyaço Pennywise’ın kendilerine The Losers Club ismini veren bir küme çocuğa musallat olmasını mevzu alan 1990 yapımı It; bilhassa Pennywise’ı canlandıran Tim Curry‘nin akıllara durgunluk veren performansıyla epey konuşulmuştu.
Tim Curry‘nin Pennywise’ı ekrana yansıtma şekli o kadar korkutucuydu ki, bu vaziyet bir neslin palyaço fobisi edinmesine sebep oldu.





Aynı vakitte palyaçolara bakış açımızı değiştiren Pennywise, şimdide beyazperde yolu ile izleyiciye dehşet saçmayı hedefliyor.
It‘in yönetmenlik koltuğunda ise 2013 yapımı korku-gerilim filmi Mama ile büyük beğeni toplayan Andrés Muschietti yer almakta.
Mama’daki tecrübelerini bu filme etkin bir şekilde aktardığını düşündüğüm Andrés Muschietti imzalı It; yayınlanan fragmana bakacak olursak atmosfer, ışık, renk tüketimi ve mekan seçimi itibariyle 1990 yapımı It dizisinden henüz ürkütücü bir tesir bırakıyor.

Yeniden çevrimin yapılacağını öğrendiğimiz andan itibaren aklımızı kurcalayan soruların başında ise Pennywise’ın hangi oyuncunun canlandıracağı geliyordu.
Çünkü karşımızda tipik bir katil tiplemesinden çok henüz çoğunu vadeden bir mizaç vardı.
Dolaysıyla bu karakteri kimin canlandıracağı, filmin akıbeti yönünden epey önemliydi.
Neyse ki bu hususta imdadımıza Hemlock Grove dizisinden tanıdığımız Bill Skarsgård yetişti.
Referans URL