Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Orman Çocuğu TÜRKÇE DUBLAJ m720p Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/9L3M8p.jpg[/afis12345678]

[dosyaadı]Orman Çocuğu (2016) The Jungle Book TÜRKÇE DUBLAJ m720p Torrent İndir[/dosyaadı]

[boyut]1.17 GB[/boyut]

[hakkında][/hakkında]

Orman Çocuğu torrent indir
The Jungle Book TÜRKÇE DUBLAJ torrent indir


Idaresi Jon Favreau (“Iron Man”) doğrulusunda uygulanan ve Rudyard Kipling’in ebedi hikayeleriyle Disney’in classic animasyon filmlerine dayanan “Orman Çocuğu” adlı bu görülmemiş aksiyonda bir kurt ailesi doğrulusunda büyütülen erkek çocuk Mowgli’nin (Neel Sethi) destansı serüvenini izleyeceğiz.
Ama Mowgli, İnsan yaralarına bulunduran ürkütücü kaplan Shere Khan’ın (Seslendiren İdris Elba) tehdit gördüğü tümşeyleri yok edeceğini söylemesi üstüne bundan sonra ormanda hoş karşılanmadığını öğrenir.
Bildiği yegâne yuvayı terk etmek mecburiyetinde kalan Mowgli, katı bir akıl hocasına dönüşen panter Bagheera (Seslendiren Ben Kingsley) ve özgür ruhlu ayı Baloo’nun (Seslendiren Bill Murray) rehberliklerinde kendisini keşfedeceği büyüleyici bir yolculuğa çıkar.
Mowgli yolda pek iyi vicdanlı olmayan orman yaratıklarıyla karşılaşır ve buna baştan çıkarıcı sesi ve bakışlarıyla onu hipnotize eden piton Kaa ile (Seslendiren Scarlett Johansson) Mowgli’yi nadide ve ölümcül kırmızı çiçek olan ateşin sırrını bildirime zorlamaya gayret gösteren yumuşak sesli Kral Louie (Seslendiren Christopher Walken) dahildir.
Yıldızlardan meydana gelen oyuncuların içersinde amansız savunucu anne kurt Raksha’nın seslendiricisi Lupita Nyong’o ve kurt sürüsünün alfa erkeği Akela’yı seslendiren Giankarlo Esposito da yer alıyor.


[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: 5T6C7j.jpg]
[Resim: 10S9V7p.jpg]




ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyaid]11153[/dosyaid]

İndirmek İçin "İNDİRMEK İÇİN TIKLA" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL