Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Troller (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/5A2B4q.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Troller (1 Golden Globe adaylığı. 2 farklı ödül ve 14 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Walt Dohrn , Mike Mitchell

Senaryo: Jonathan Aibel , Glenn Berger , Erica Rivinoja

Ülke: ABD

Tür: Animasyon , Macera , Komedi

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 04 Kasım 2016 (Türkiye)

Bütçe: $125,000,000

Nam-ı Diğer: Les Trolls



[hakkinda]Müziği SHREK'in yapımcılarının elinden olan yeni bir animasyon komedi filmi TROLLER, sevimli yaratıkları, beraberinde onların muhteşem ve rengarenk efektlerini beyaz perdeye taşıyor. Poppy (Anna Kendrick) kendisini bildiği tek dünyadan çok uzaklara taşıyan destansı bir macerada güçlerini daima umutsuz olan Branch (Justin Timberlake) ile birleştirir. Arkadaşlarını, günahkar Bergen'in pençelerinden ve onların lideri King Gristle'ın elinden kurtarmak için cesaret isteyen bu görevi tamamlamak zorundadırlar. Poppy'nin bu destansı macerası onun gücünü test edecek ve gerçek renklerini açığa çıkaracaktır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

busralavigne : Şarkı seçimleri çok iyiydi izlerken baya eğlendim bence izlemeye değer
MatthewMc : Mutlu ve şarkı söyleyerek yaşayan troller, dev Bergenler tarafından yenilme tehlikesi içindedir çünkü Bergenler tek mutluluğu trol yemekten geçtiğini düşünüyorlardır. Ve bir Bergen trollerin yaşadığı köyü keşfedip birkaç trolü kaçırınca, onları geri getirmek neşeli prenses Poppy ve onun tam zıttı Branch'e kalır.

Trolls, ne iyi ne de kötü bir film. Yani animasyonun kalitesine ve söylenen şarkılara göre Trolls, gerçekten de başarılı. Özellikle de seslendirme için Anna Kendrick ve Justin Timberlake'den daha iyi 2 isim düşünülemezdi doğrusu.

Ama işin gerçeği şu ki, DreamWorks'ün Ejderhanı Nasıl Eğitirsin veya Şrek gibi herkese göre olan muhteşem filmler yapabildiğini biliyoruz. Trolls ise bu filmlerin yanında sırf çocukları çekmek için şarkılarla ve güzel bir mesajla birleşmiş olan zayıf bir film olarak kalıyor. Kötü bir film değil ama kesinlikle yetersiz bir film.

Eğer çocuklarınızı 80 dakika boyunca oyalayacak masum bir film arıyorsanız, Trolls'ü izleyebilirsiniz. Dediğim gibi, kötü bir film değil. Sadece DreamWorks'ün diğer işlerine göre tembel bir film olmuş.
Accountant : Çok çok kötüydü. Dreamworks'e hiç yakışmamış.

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://go4up.com/dl/c45431f43a663e/Trolls.2016.m720p.BluRay.x264-DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL