Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Neon Demon - Neon Şeytan (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/3H4H7y.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Neon Şeytan (7 ödül ve 11 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Senaryo: Nicolas Winding Refn , Mary Laws , Polly Stenham

Ülke: Fransa, Danimarka, ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 05 Ağustos 2016 (Türkiye)

Bütçe: $7,000,000 / Hasılat: $1,333,124

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD

Nam-ı Diğer: Neonski Demon



[hakkinda]Jesse (Elle Fanning), mankenlikte başarıyı yakalayıp yıldız olma hedefiyle Los Angeles'a gelmiştir. Büyüleyici güzelliğiyle kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlar. Genç model Los Angeles'ta hayatının en parlak günlerini yaşarken, orada tanıştığı bir grup manken arkadaşının hırsı ve güzellik saplantısı, Jesse'yi geri dönüşü olmayan bir çıkmaza sürükler. - Gönderen: shiyu [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : İnternette hiçbir yerde olmayan 1-2 bilgi öğrendim bu film hakkında, Başka Sinema kataloğu sağolsun. "The Neon Demon"un Türkçe adı "Neon Şeytan", Türkiye vizyon tarihi 5 Ağustos 2016 ve yaş sınırı 18+ olarak belirlenmiş. Paylaşmak istedim.
DanteAllaegri : Mulholland Drive ve Black Swan'ın daha düşük senaryo yeteneğiyle harmanlaştırılmış halleri diyebilirim bu film için. Kötü mü kesinlikle değil ama 2010'ların Mulholland Drive ı olabilecek bir konuya sahipken yaptığı metaforların yetersizliği ve işlevsizliği yüzünden ancak düşük versiyon kopyası olabiliyo. Ama yönetmenlik, görüntü yönetmenliği ve sanat yönetmenliğiyle yinede bu yılın iyilerinden diyebileceğim bir film. Özellikle ışıklar, renkler mükemmeldi.
MatthewMc : Nicolas Winding Refn'ün filmleri hakkındaki düşüncelerim biraz karışık aslında. Drive gibi filmlerini orta, Only God Forgives gibi filmlerini yetersiz bulmuşumdur. The Neon Demon ise, Refn'ün şu ana kadarki en uçuk ve en ilginç filmi.

The Neon Demon, L.A'ye yeni taşınan genç kız Jesse hakkında. Jesse model olmak istiyordur ve seçmelere katılınca saflığıyla herkesin dikkatini çeker. Ve böylece modellikte hızlıca yükselmeye başlar. Bu sırada da uzun zamandır model olan kızlar, Jesse'yi kıskanmaya başlar. Ve Jesse'de hızlı yükselişiyle birlikte modelliğin karanlık tarafına geçmeye başlar.

The Neon Demon gerçekten rahatsız edici, başarılı oyunculukları, muhteşem görsel anlatımına, sinematografiye ve aynı zamanda da abartılmış ögelere ve ilgi çekici olmayan kısımlara sahip, ortalama bir film.

Sevdiğim taraflardan başlayalım. Super 8'deki oyunculuğundan beri takibimde olan Elle Fanning, bu filmde mükemmel bir performans sergilemiş. Onu böyle bir rolde görmek çok şaşırtıcıydı. Keanu Reeves'in kısa olsa da böyle bir filmde farklı bir performansda izlemek çok ilginçti. Filmdeki en iyi performans kesinlikle Jena Malone'a aitti çünkü Malone'un karakteri, filmdeki en ilginç ve en uçuk kişi.

Bunun dışında dedğim gibi bu film, bu yıl izlediğim en iyi sinematografilerden ve müthiş bir görsel anlatıma sahip. Mavinin saflığı, kırmızının kötülüğü simgelemesi ve bundan çok daha fazlası (spoilera girmek istemediğimden) bu filmde çok net anlatılmış. Eğer bilginin direk size geldiği değil de kafa yormanız gereken filmleri seviyorsanız, The Neon Demon kesinlikle ilginizi çekecek filmlerden birisi diyebilirim sırf bu yüzden.

Film benim için 2. yarısında düşüşe geçti. Bazı şeyler belli olunca ve rahatsız edici finali gerçekleştikten sonra filmin bazı ögeleri gereksiz şekilde abarttığını gördüm. Ve bunlar da hikayeyi daha iyi bir hale getirmek için değil de seyirciyi kışkırtmak için yapılmış olduğundan film düşüşe geçti benim için. Ve her ne kadar filmin finali ince işlenmiş olsa da vermek istediği etkiyi bende yaratmadı doğrusu.

The Neon Demon, bazı kısımlarıyla takdir ettiğim ama aynı zamanda da kendimi bir daha izlerken bulmayacağım bir iş. Herkese göre olan bir film değil, bu yüzden sadece yönetmenin hayranlarına tavsiye edebilirim bu filmi.

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]https://go4up.com/dl/e1ce2623350567/The.Neon.Demon.2016.m720p.BluRay.x264-DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL