Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Edge of Seventeen (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/6A9E9b.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]The Edge of Seventeen (1 Golden Globe adaylığı. 4 farklı ödül ve 19 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Kelly Fremon Craig

Senaryo: Kelly Fremon Craig

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 01 Kasım 2016 (ABD)

Bütçe: $9,000,000

Çekim Yeri: Vancouver, Britanya Kolumbiyası, Kanada

Nam-ı Diğer: Besties



[hakkinda]En iyi arkadaşı Krista, ağabeyi onunla çıkmaya başladığında lise hayatı Nadine için daha da çekilmez olur. 17 yaşındaki Nadine okul yaşamını konu alan komedi bir film. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

pacitom : Nadine kızımız deli dolu, ne aradığını bilmeyen bir tip. filmin sığ bir hikayesi olduğunu düşünüyorum. şaşıracağınız bir şey olmayacak bu filmde. iyi seyirler.
GYTE : Tipik bir ergenlik filmi. Boşa zaman kaybı. Oyunculuk sıfır, mekanlar sıfır, konu sıfır. Oturun çekirdek çitleyin ama bence bunu izlemeyin.

Notum 1/10
zadukar : film genel anlamda ergen genç bir kızın sorunlarını anlatıyor. yalnız ana karakter nadine ile ilgili bir mantık hatası vardı ki o da hayatta küçüklüğünden beri dikkat çekemeyen, asosyal birisi olarak addedilen bu ana karakter film boyunca insanların başının etini yiyen bir tip olarak karşımıza çıkması. neresi asosyalse bunun. bir bakıma insanın siniri bozuluyor. her ne kadar öyle olsa da, hailee oyunculuğunu gayet iyi sergilemiş. zaten röportajında filmdeki bu tür benzer şeyleri ben gerçek hayatta da karşılaştım gibisinden konuşuyordu. film az buçuk olmuş, can sıkıntısına izlenebilir.

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]https://go4up.com/dl/002636a920bc56/The.Edge.of.Seventeen.2016.m720p.BluRay.x264-DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL