Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Complete Unknown (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/8G1J6c.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Complete Unknown (2 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Joshua Marston

Senaryo: Joshua Marston , Julian Sheppard

Ülke: ABD

Tür: Dram , Gizem

IMDB Puanı: 5.4

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2016 (ABD)

Çekim Yeri: New York, ABD

Nam-ı Diğer: Akit senki sem ismer



[hakkinda]İlginç bir özgeçmişe sahip yönetmen Marston'ın ilk İngilizce olan filminde olaylar Tom (Shannon) ve gizemli kadın Alice (Weisz) etrafında geçiyor.

Tom ve karısı, Tom'un doğum gününü kutlamak için bir parti verirler. Konuklardan birine eşlik eden Alice de partiye katılır. Tom, Alice aksini söylese ve farklı bir isim kullansa da onu bir yerlerden tanıdığına emindir. Gece boyunca, iki karakterden biri hayatında ihtiyaç duyduğu değişiklikleri, diğeri aksine değişimi nasıl durdurabileceğini sorgular. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : rachel weisz olmasa tamamlar mıydım bilmiyorum ama enterasan bir film. konudan bahsetmek spoiler olacağı için 15 dk. izleyip kendiniz karar verin derim. şart değil tabi orası kesin!
hd1985 : Filmi izledim ve filmi bir sorunun cevabı olarak niteliyorum. Soru şu; Klas bir oyuncu nasıl harcanır? Klas oyuncu kim? Tabiki de Michael Shannon. Filmde geçmişte birşeyler yaşamış olan yada yaşadığı varsayılan (ne yaşadılar bilemiyoruz tam olarak) iki karakter, biraz hayatın cilvesi, biraz kadının isteğiyle yeniden bir ortamda denkleşiyorlar. Buraya kadar tamam ama ya sonrası? Sonrasını ne siz sorun, ne ben söyleyim. Böyle bir karmaşa oluşturulan bir senaryoda, ileriki dakikalarda yaşatacağınız süpriz, ani gelişme veya başka tür bir sırrın ortaya çıkması gibi bişeylerle filmi ve izleyiciyi diri tutmak zorundasınız. Maalesef filmimiz bunu yapmak yerine daha da derinleşiyor. Zaten özünü, başlangıcını sunmadığı bir hikayeyi izleyen izleyiciyi, daha da derinlere inmeye, hatta ve hatta felsefe yapmaya zorluyor. Elimizde hiçbir malzeme olmadan felsefe yapmak ise ya çok zor, ya da çok sıkıcı... Sonuç olarak kendi içinde derinliği olsa da işin finali güzel bir yere çıkmıyor. M.Shannon'un oyunculuğu hatrına 4/10...
Wolfman : Filmin işlenişi ve kamera açıları çok vasattı. Gizemin g-sini göremedim. Dramatik bir sahne de yoktu. Michael Shannon bile ben neden bu filmde rol aldım havasındaydı..

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://go4up.com/dl/1eef637de74210/Complete.Unknown.2016.m720p.WEB-DL.x264.DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL