Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bridget Jones's Baby - Bridget Jones'un Bebeği (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/7D6O5x.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Bridget Jones'un Bebeği (1 ödül ve 1 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Sharon Maguire

Senaryo: Helen Fielding , Dan Mazer , Emma Thompson

Ülke: İrlanda, İngiltere, Fransa, ABD

Tür: Komedi , Romantik

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2016 (Türkiye)

Bütçe: $35,000,000

Çekim Yeri: Buckinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık

Nam-ı Diğer: Bridget Jones 3



[hakkinda]Dünyaca sevilen Bridget Jones serisinin "Bridget Jones'un Bebeği" filminde Oscar ödüllü Renée Zellweger ve Colin Firth'e Patrick Dempsey eşlik ediyor.

Mark Darcy'den ayrıldıktan sonra Bridget Jones'un "sonsuza dek sürecek mutluluğu" pek de planladığı gibi gitmez. Kırk küsur yaşında ve yeniden bekar biri olarak, Bridget üst düzey haber yapımcılığı mesleğine odaklanmaya, etrafını eski ve yeni arkadaşlarla çevrelemeye karar verir. Bridget ilk kez her şeyi kontrol altına almıştır. Yolunda gitmeyen ne olabilir? - Gönderen: Splash [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : İlk filmiyle birlikte çok sevilen ve hatta başroldeki Renée Zellweger'a Oscar adaylığı kazandırmayı başarmış Bridget Jones'un ilk filminden 15 yıl sonra, serinin üçüncü filmi çıkıyor. Eğer hatırlarsanız, serinin ilk filminin çok sevilmesinden 3 yıl sonra çıkan devam filmi, o kadar da sevilmemişti. Şimdiyse eski ekip yeniden bir araya geliyor ve acaba ilk filmin başarısı yeniden ortaya çıkıyor mu?

Artık 40'lı yaşlarına gelmiş bekar olan Bridget, bir televizyon kanalında çalışmaktadır. Ve iş stresinden kurtulup kendine boş vakit yaratan Bridget, tek gecelik bir ilişkiye girer ve ertesi gün bu yeniden yaşanır. Ve bunun sonucunda da Bridget, hamile kaldığını öğrenir. Fakat bebeğin babasının kim olduğu belirsizdir. Baba, ya Bridget'in eski aşkı Mark ya da yavaş yavaş aşık olduğu Jack'dir. Bu süreç içerisinde de Bridget, anne olmayı öğrenecek ve babanın kim olduğunu öğrenmeye çalışacaktır.

Açıkçası bu film beni epey şaşırttı çünkü serinin ilk iki filmi sadece karakter komedisi üzerinden ilerleyip komik anlar yaratıyordu. Ve başarıyordu da aslında. Fakat bu filmse karakter komedisinden durum komedisine yönelerek daha geniş ve daha eğlenceli bir senaryo yaratmış. Bu yüzden Bridget Jones's Baby, bence üçlemenin en iyi filmi.

Öncelikle filmdeki performansları oldukça beğendim. Patrick Dempsey, rolünü başarıyla yerine getirmiş ve komik anlara imza atmış. Colin Firth de öyle. Hatta Firth'ün karakterini, serinin ilk filminden daha çok sevdim diyebilirim. Yaşlanmasına rağmen hoş bir performans sergilemiş. Yeni gelen oyunculardan da Emma Thompson da, doktor rolüyle epey ön plana çıkmış ve komik repliklerin bir çoğunu o söylemiş. Epey eğlenceli bir performans ortaya çıkmış.

Fakat beni en çok şaşırtan kişiyse, Renée Zellweger'dı. Bridget'i en son oynamasının üzerinden 12 yıl geçmesine ve birkaç yıl önce yaptığı yüz ameliyatına rağmen gayet başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Zaten serinin diğer filmleri gibi de Zellweger, doğallığı ile filmi daha da eğlenceli kılmış.

Bunun dışında filmin değişik konusunun altından kalkış tarzını da sevdim. Normalde bu tarz filmler aşırı melankolik veya fazla oransız olur ama bu film tam da istediği havayı vermeyi başarmış. Üstelik 2 saatlik uzun süresine rağmen de hiç sıkıcı değil. Aksine, komik sahnelerin daha çok gelmesini istiyorsunuz.

Yani Bridget Jones's Baby'den epey hoşlandım. Filmi izlerken çok iyi vakit geçirdim, eğlenceli bir film arayanlara da tavsiye ederim açıkçası. Sadece ortaya çıkan işin birazcık daha iyi olabileceğini düşünüyorum aslında. Tahmin edilebilir sonu, ufak da olsa bazı klişe sahneler, erkekler hakkında yapılan birkaç konuşma sahnesi gibi şeyler olmasa, film daha da iyi olurmuş. Yine de dediğim gibi, ortaya eğlenceli bir iş çıkmış ve izlerseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum. Bu yılın hoş sürprizlerinden biri Bridget Jones's Baby. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Renée Zellweger, Colin Firth ve Emma Thompson.

+ Yaratıcı espriler.

+ Konusuna ve uzun süresine rağmen hiç sıkıcı olmaması.

+ Duyguyu ve komediyi iyi dengelemesi.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Birkaç tahmin edilebilir sahne.

- Tekrara giren bazı ufak kısımlar.

TOPLAM PUAN: 7.5/10
Themis06 : Kadının yüzünün acayipliği o kadar dikkatimi dağıttı ki, filme odaklanamadım. Neler yapmış yüzüne bu kadın böyle? Bir oyuncu için, inanılabilir gibi değil
onnow78 : Eğlenceli arasıra komik güzel bir film , 7 puan eder

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://go4up.com/dl/3a8e462e3274cb/Bridget.Joness.Baby.2016.m720p.BLURAY.x264.DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL