Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hidden Figures - Gizli Sayılar (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/8X8A4b.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Gizli Sayılar (3 Oscar adaylığı. 25 farklı ödül ve 60 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Theodore Melfi

Senaryo: Allison Schroeder , Theodore Melfi , Margot Lee Shetterly

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2017 (Türkiye)

Bütçe: $25,000,000

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD

Nam-ı Diğer: Talentos ocultos



[hakkinda]Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin derinliklerindeki sorunları müthiş zekalarıyla çözmeye çalışan bu kadınlar gelmiş geçmiş en önemli NASA operasyonlarından birinde de büyük rol oynayacaklardır. Dünya yörüngesine çıkan ilk Amerikalı astronot John Glenn'in bütün dünyayı heyecana boğan operasyondaki her adımı bu 3 zeki bilim kadınının yardımıyla olacaktır....

Yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu Hidden Figures filmi dramatik-biyografik yapımların bir örneği. Filmin başrollerini Taraji P. Henson, Octavia Spencer ve Janelle Monáe üstlenirken filmin kadrosunda ise Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons, Mahershala Ali, Aldis Hodge ve Glen Powell gibi başarılı isimler yer alıyor.

Hidden Figures 24 Şubat 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek! - Gönderen: pis metalci [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : filmin başında yine bir siyahi dramı diye düşünürken şaşırttı film beni. hayat gibi, dram ve komedi içiçe... yaşadıkları toplumun tüm dayatma ve zorlamalarına rağmen başarılı olmuş, güçlü kadınların hikayesi. insanı mutlu eden filmlerden. gerçek hikaye olması da cabası. iyi seyirler olsun.
Molar34 : Siyah-beyaz ayrımının konu edildiği bir sürü film izledim şimdiye dek ama bu filmin benim için ayrı bir yeri olacak. Birinci sebebi; uzaya ilk kez insanlı bir aracın gidişinin gerçek hikayesinin anlatılması. Bu üç kadının ismini ve önemlerini öğrenmiş oldum. Ayrıca favori filmim Apollo 13'ün öncesi niteliğinde oldu benim için. İkinci sebebi; iş yerindeki bu kadar haksız muameleye rağmen çekingenlikle de olsa azimle, inançla, sakinlikle, sebatla devam ederek istedikleri yerlere gelebilmeleri. İnsani duygular üzerinden ama acındırmaya çalışmadan ve kendilerine güvenleri öne çıkarılarak anlatılmış. T.Henson'ın sırılsıklam iken yaptığı konuşma ve Mary karakterinin yargıçla yaptığı konuşmayı beğendim. Hatta tüm senaryonun nüktedan yazıldığını söyleyebilirim. İzleyiniz
musti8can : Oscar da En İyi Film dalında bir aday film daha.. Güçlü kadro, etkileyici senaryo ile gerçekten de aday. Yani Oscar'ı bu dalda kazanırsa hiç şaşırmam. Ama daha önce de söylediğim gibi bence En İyi Film şimdiden belli (La La Land)

Hikaye Amerika'da, ırkçılığın tavan yaptığı dönemde, imkansızı başarmak için çetin mücadeleye girmiş 3 siyahi hanımefendiyi anlatıyor.

Bu tip filmlerden çok çekilmiştir. Fakat gerçek bir hikayeden esinlenmesi filmin en büyük etkileyici yanı. Özellikle kişiler ve kurumların da gerçekçiliğini yansıtması önemli bir özellik. Bizde yoktur mesela böyle şeyler. İsimler ve kurumlar uydurmadır. Biz de kendi kafamızdan karakterleri gerçek kişilere benzetiriz. Amerikan sinemasının isimler konusundaki şeffaflığı en sevdiğim yanlardan biridir.

Filmin konusu daha önce de belirttiğim gibi etkileyici. Özellikle siyahilere yapılan zulüm iyice vurgulanmış. İzlerken kendi türümden utandım açıkçası. Kızım bile "Neden insanlara böyle davranıyorlar?" diye sordu inanın doğru dürüst bir cevap veremedim. Aynı anda da bizim millet olarak o zamanlarda ne kadar merhametli ve modern olduğu aklıma geldi. Biz de her şey oldu, hala da bir çok şeyle mücadele ediyoruz. Ama hiçbir zaman ırkçılık, sınıflandırma gibi durumlar olmadı. Ki bu tip durumları halen görebiliyoruz o modern saydığımız Avrupa ve Amerika'da. Bizdeki 3 şey olmasa dünyada tek parmakla gösterilecek ülkeyiz aslında. Fırsatçılık, kralcılık, tembellik.

Filmde hiç uygunsuz sahne yok ve ben özellikle 10 yaş üstü herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta okullarda ders niteliğinde gösterilse çok çok iyi olacağı kanaatindeyim. Çünkü yapılan haksızlıklar ve zulümün yanı sıra, vazgeçmemek, inanmak ve sonunda başarmanın, saygı görmenin önemini anlatmak için en uygun araç niteliğinde bir film. Bu yüzden sizlerden ricam çocuklarınıza da izlettirmeniz ve ders çıkarmalarını sağlamanız.

Oyunculuklar, teknik kadro, yönetmen... bunlara değinmeye gerek yok. Hidden Figures - Gizli Sayılar tam bir film.

Filmin puanı 10/10 iyi seyirler...

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]https://go4up.com/dl/574ffb0e2d0c98/Hidden.Figures.2016.m720p.BluRay.x264-DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL