Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fences (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/51R9m.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Fences (1 ödül ve 14 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Denzel Washington

Senaryo: August Wilson

Ülke: ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 02 Aralık 2016 (ABD)

Bütçe: $30,000,000

Çekim Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD

Nam-ı Diğer: Vedações



[hakkinda]Afrika kökenli bir aile 1950'li yıllarda Amerika'da tutunma çabasındadır. Babanın, ailesini geçindirme derdinin üstüne bir de ülkede giderek yaygınlaşan siyah-beyaz ayrımcılığı eklenmiştir. Troy (Denzel Washington) oğluna karşı mesafeli bir babadır. Rose (Viola Davis) ise eşinin asabiyetine sessiz kalan, yaşadığı hayatın değişmeyeceğini kabullenmekte zorlanan, çaresiz bir annedir. İş yerinde ve evde yaşadığı sıkıntılar Troy'un karısı ve oğlu hakkında bazı şeyleri fark etmesini sağlar...

Bu filmde ayrıca yönetmen koltuğunda oturan Denzel Washington'a, How To Get Away With Murder dizisi ve Suicide Squad filmindeki rolleriyle adından bahsettiren Viola Davis eşlik ediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

realdark86 : Eleştirileri eleştirmekten filmi eleştiremez olduk... Yahu adam bir Broadway oyununu uyarlamış işte, daha ne istiyorsunuz? Mırın kırın etmek bir yana, sadece bu yüzden bile izlenebilir. Öte yandan metin çok iyi değil, ama oyunculuklar üst düzey. İki ayrı not vermek mümkün olsa, metne 6, oyunculuğa 9 vermek gerekir. Çeviri için de "almylmz" kardeş her kimse büyük bir teşekkürü hak ediyor, çünkü çeviri ot yolduran cinsinden.
Htmakina : Tiyatro tadında ki bu filmi izlerken ne kadar yorulsam da, zevk almadığımı söylersem yalan olur. O nasıl bir oyunculuktur öyle ki babadan en küçük kıza kadar hepsi gerçek gibiydi. Tiyatro severler bu filmi de seveceklerdir eminim. İyi seyirler olsun. İzleyin bence.
Oldschoolmovies : Tiyatro Kültürüne Sahip olmayan bu filmi izlemesin...
İzlemesin ki Saçma sapan yorumlar yapmasın.
Bu; Denzel Washington'ın oyunculukta olduğu kadar yönetmenlikte de başarılı olduğunun güzel bir kanıtı Viola Davis'in devleştiği bol diyaloglu seyirliktir.

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://go4up.com/dl/68300820a4e5ff/Fences.2016.m720p.BluRay.x264.DUAL.TR.ENG.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL