Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Riphagen (2016) m720p Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/8H2M5w.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Riphagen ()[/dosyadi]
Yönetmen: Pieter Kuijpers

Senaryo: Paul Jan Nelissen , Thomas van der Ree

Ülke: Hollanda

Tür: Savaş

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 02 Eylül 2016 (Hollanda)



[hakkinda]Savaş zamanı para kazanmanın birçok yolu olabilir. Özellikle de namuslu bir adamın tercih etmeyeceği yollar.

Bu biyografide, II. Dünya Savaşı'nda saklanan Yahudileri tehdit eden ve yüzlercesinin ölümünden sorumlu olan Hollandalı suçlu Andries Riphagen'in yaşamı anlatılıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ozgurtaylan : Filme ilişkin durağan veya sunumun iyi olmadığı yönündeki eleştiriler belki biraz haklı olabilir. Daha iyi bir anlatım olabilir miydi diye sorsak cevabımız evet olurdu.Ancak yaşanmış olayları, insan hayatlarını film karelerine dökmek o kadar basit değil. Filmde yine yahudilere yapılan zulüme yer verilmiş ancak daha çok asıl vurgulanan yahudiler değil savaş koşullarında toplumda ortaya çıkan fesat ve acımasızlığa karşı yapılan mücadele var.Bir nevi I. Dünya savaşında İstanbuldaki işgale karşı mücadele veren gruplar gibi. II. Dünya savaşı yıllarında Hollandada trajik olayların yaşandığı dönemde kötülüğe karşı bir avuç insanın mücadelesini izlemek isterseniz pişman olmazsınız bence.
gri72 : 2.dünya savaşı sırasında Hollandayı İşgal eden Almanlar'ın gizli servisinde çalışan Hollandalı Dries Riphagen'ın hikayesi anlatılıyor filmde.

Süresi 190 dakika olduğundan uzun gibi görünse de, sürekli yeni gelişmelerin olması sebebiyle sıkılmadan seyredebiliyorsunuz.
bilgisor : Film gayel güzel ama durağan filmlerden hoşlanmayanlar uzak durmalı

Fragman



ŞİFRE: http://torrentv.net/

[dosyalink]http://go4up.com/dl/19d810dee0f8b4/ZamundaTorrent.NET-Riphagen.2016.BluRay.m720p.x264.DuaL.mkv.rar[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL