Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Going in Style - Son Macera (2017) 720p WEB-DL Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/7C9V7m.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Son Macera ()[/dosyadi]
Yönetmen: Zach Braff

Senaryo: Theodore Melfi , Edward Cannon

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2017 (Türkiye)

Bütçe: $25,000,000

Çekim Yeri: New York City, New York, ABD

Nam-ı Diğer: Un golpe con estilo



[hakkinda]Morgan Freeman, (Willie), Michael Caine (Joe) ve Alan Arkin (Al ), faturaları ödemekte zorlanan ve sevdiklerinin iyiliği için bu ömürlük arkadaşlar emekli maaşlarının bir banka tarafından sahiplenilmesi sonucu emekli olmayı bırakıp hayatlarında bir adım önde çıkmaya karar verip, tüm riskleri alıp paralarına el koyan bankayı soymaya karar vermelerini anlatıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

MatthewMc : Sinemanın en efsane oyuncularından Michael Caine, Morgan Freeman ve Alan Arkin'in başrolünde olduğu Son Macera, tam da tahmin edebileceğiniz gibi ilerliyor. "Joe, Willie ve Albert'in emekli maaşlarının yattığı banka soyulduktan sonra bankadaki çalışma durdurulur ve kimseye emeklilik maaşı verilmez. Buna çok bozulan Joe, Willie ve Albert, bankayı soymaya karar verir. Bunun için de bir plan hazırlarlar." Bu konuyu biliyorsunuz zaten. Ama Son Macera'nın en önemli yeri konusu değil zaten, filmin komik olup olmaması. Ve bu durumda şunu söyleyebilirim ki, film bayağı komikti.

Filmin kolaylıkla en iyi yanı, Michael Caine, Morgan Freeman ve Alan Arkin'i yan yana görmekti. Bu filmde hepsi de çok komikti ve aralarındaki kimya çok başarılıydı. Bu arada şu çok ilginç geldi; Morgan Freeman bu film ile resmi olmayan "yaşlıların çılgınca şeyler yapması" üçlemesini tamamlamış oldu. İlk önce The Bucket List, sonra Last Vegas ve şimdi de bu. Bayağı etkileyici aslında. Ayrıca, bu üç büyük oyuncunun yanı sıra filmde Ann-Margret ve özellikle de Christopher Lloyd'u görmek çok iyiydi. Bu oyuncuların hepsini bir arada izlerken yüzünüzde büyük bir gülümseme oluşuyor.

Bunun dışında filmde banka soygunu sahnesi, markette Freeman ile Caine'in reyonun arasından birbirine baktığı bölüm ve bu efsane oyuncuların birlikte olduğu bütün sahneler, özellikle altını çizmek istediğim komik yerler.

Böyle bir filmde kötü yanları bulmak çok kolay. Elbette mantık hataları, senaryo boşlukları gibi sorunlar var bu filmde. Ama film, bunlara odaklanmadan iyi vakit geçirmenizi sağlıyor. Son Macera, eksik yanlarına rağmen tam da aradığınız film aslında. Tamamen eğlenceli, güldüren ve sinemadan çıktıktan sonra da üzerinde fazla düşünmeyeceğiniz bir film. Kesinlikle görmeniz gerekmiyor ama eğer kafanızı dağıtacak ve eğlenceli bir 90 dakika geçirmek istiyorsanız, Son Macera sizin için doğru adres.
olcay27 : Bu film izlenir.
gordon95 : Efsanelerin bulunduğu eğlenceli sıkılmadan izlediğim filmlerden.

Fragman



[dosyaid]11081[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2568862/going-in-style.html[/altyazı]
Referans URL