Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Mummy - Mumya (2017) HDRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/7K6U4s.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Mumya ()[/dosyadi]
Yönetmen: Alex Kurtzman

Senaryo: David Koepp , Christopher McQuarrie , Dylan Kussman

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Fantastik

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 09 Haziran 2017 (Türkiye)

Bütçe: $125,000,000

Çekim Yeri: Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık

Nam-ı Diğer: Untitled Mummy Reboot



[hakkinda]The Mummy, Irak topraklarında bir grup teröristi bulmak için birçok sıradışı durumla karşı karşıya kalan Tyler Colt ve ekip arkadaşlarının yaşadıklarını konu edinmektedir.
2017 ABD yapımı fantastik, macera ve aksiyon türündeki Mumya adlı filmin, oyuncu kadrosunda şu isimler Tom Cruise (Tyler Colt), Russell Crowe, Sofia Boutella (Mummy), Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Marwan Kenzari ve Dylan Smith ön plana çıkmıştır. - Gönderen: Tuanay [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

timur_35 : Dark Universe denilen canavarlar evreninin ilk filmi Mumya ile başladı.Universe içerisinde bulunan karakterlerin(frankeştayn,Invisible Man vs) solo filimlerinden sonra muhtemelen Avengers gibi toplama filmler çekmeyi planlıyorlar.Mumya ile iyi bir başlangıç yaptığı söylenemez fakat her türlü izleneceğini bildikleri için en azından 6-7 film çekmeyi planlıyorlarmış.Javier Bardem'li Frankestein,Johnny Depp'li İnvisible Man ve Angelina Jolie'li Bride of Frankenstein çekilmesi planlanan filmler.

Filme gelirsek görsellik çok iyiyken senaryo her zamanki gibi vasat bir diğer holivut yapımı.Kesinlikle Brendan Fraser'lı Mumya serisinin çok altında kaldığını düşünüyorum.Tom abimiz yine kendini oynamış fakat imparatoriçe rolündeki mumya kızımızı çok başarılı buldum.Kısaca çerezlik bir film,izle unut tarzı bol aksiyonlu bol efektli filmlerinden hoşlanıyorsanız kaçırmayın.
maybe2626 : 125.000.000 usd ye yazık olmuş bence.
smoky : Filmin senaryo, kurgu ve oyunculuk açısından ne kadar kötü olduğunu anlatmaya yetecek kelime bulamıyorum. Klişeler olmasına çok itirazımız yok ama bir filmi klişeler üzerine kurmak nasıl bir yeteneksizliktir. Brendan Fraser ağlamıştır eminim.

Fragman



[dosyaid]11080[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2345759/the-mummy.html[/altyazı]
Referans URL