Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hancock (2008) TÜRKÇE DUBLAJ m720p Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/4N2I2w.jpg[/afis12345678]

[dosyaadı]Hancock (2008) TÜRKÇE DUBLAJ m720p Tek Link İndir[/dosyaadı]

[boyut]800 MB[/boyut]

[hakkında][/hakkında]

Hancock indir
Hancock izle full m720p tek link hızlı ücretsiz


manlar vardır, süper kahramanlar vardır. Ve bir de Hancock (Will Smith) vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir doğal olarak Hancock haricinde herkes. Sinirli, uyuşmaz, alaycı ve yanlış anlaşılan Hancock.

İyi niyetli kahramanlar işlerini yapmış olup sayısız insanı kurtarabilirler, fakat her süre arkalarında insanı hayrete düşürecek kadar hasar bırakırlar. Halk artık bu durumdan usanmıştır. Mahalli kahramanlarına minnettar olmakla birlike, Los Angeles’in iyi vatandaşları bu adamı haketmek için ne yaptıklarını merak ederler.

Hancock aslına bakarsak başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar... Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük problem bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ek olarak, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır...


[birşeyyazma][/birşeyyazma]





[dosyalink]https://go4up.com/dl/34edbfb1177b96[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL