Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Promise (2016) BRRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/4X10V10p.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]The Promise ()[/dosyadi]
Yönetmen: Terry George

Senaryo: Terry George , Robin Swicord

Ülke: İspanya, ABD

Tür: Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2017 (ABD)

Bütçe: $100,000,000

Çekim Yeri: Sintra, Lisbon, Portekiz

Nam-ı Diğer: Przyrzeczenie



[hakkinda]Osmanlı İmparatorluğu'nun son günlerinde geçen The Promise, Paris'teki tanınmış bir Amerikan gazeteci, güzel ve kültürlü Ana ile başarılı bir tıp öğrencisi olan Michael arasındaki bir aşk üçgenini izliyor.

Terry George'un yönetip senaryosunu Robin Swicord ile kaleme aldığı filmin başrollerinde ünlü aktörler Christian Bale, Oscar Isaac ve Charlotte Le Bon yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

honorsteel : imdb ye kayıtlı değildim sırf bu filmi eksilemek için kayıt oldum bu kadar da olmaz bir millete hakaret ederek sanat yapılmaz
movieswolf : yönretmenin ermeni lobisinden aldığı parayla çektiği iğrenç ötesi bir film .hotel rwandayı çeken bir yönetmenin bu filme.bu kadar taraflı olmasını inanamadım.hadi taraflı olduğunu bi kenara bırakırsak sinema dilinide çok kötü kullamış.cristan bale gibi bir aktörle bile filmi kurtaramamış.çevirmen arkadaşa rica ediyorum lütfen tam çevirim yapsın çünkü ..türklere bayağı hakeret edilmiş...puanım 10/1..
denisilin : Aşırı olanları hariç ermeniler de beğenmez bu filmi çünkü kötü bir film! Sonuna kadar izlemek gerçekten çok zor. Onun haricinde sayın abaddon'un dediği gibi; kötü bir toplumuz ne yazık ki... Bakın insanlar birbirini sevmiyor, hayvanları, doğayı sevmiyor. Herkes değil tabi ama böyle bir güruh var! Neyse şayet sorun bizim hakkımızda kötü filmlerin yapılmasıysa, biz daha iyilerini yapıp derdimizi anlatalım o zaman, olmaz mı?

Fragman




[dosyaid]11047[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/4776998/the-promise.html[/altyazı]
Referans URL