Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Free Fire - Ateş Serbest (2016) BRRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/8R2Z7r.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Ateş Serbest ()[/dosyadi]
Yönetmen: Ben Wheatley

Senaryo: Amy Jump , Ben Wheatley

Ülke: Fransa, İngiltere

Tür: Aksiyon , Komedi , Suç

IMDB Puanı: 6.7



[hakkinda]Tür sinemasının kalıplarıyla oynamayı seven Ben Wheatley, bu kez aksiyon ve polisiye filmlerin olmazsa olmazı çatışma sahnelerini alıyor ve bütün filmini bunun üzerine kuruyor.

Boston, 1978... İki çete, terk edilmiş bir depoda buluşur. Planlanan yasadışı silah alışverişi yanlış anlamalar, beklenmedik tesadüfler ve güvensizlik sonucu çatışmaya dönüşür. Herkes bir yandan hayatta kalmak için mücadele ederken, diğer yandan da etrafındakilerin gerçekte hangi tarafta olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Neredeyse gerçek zamanlı ve büyük kısmı tek bir mekânda geçen bu hınzır aksiyon filmi, kadrosundaki yıldız oyuncularla da dikkat çekiyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : Bol bol bos muhabbet var başta... Sonra çatışma ve bos muhabbet var! Kadroyu görünce acaba bir tehlikeli aslar yakalar mıyım diye düşündüm ama daha farklı bir film. Çok ince kara mizah! Kadronun verdiği beklentiyi yakalayamadım ben ama çok kötü değil film. Bir göz atın derim.
Jekyll : Beklentilerim bir hayli yüksekti.Beklentilerimi tamamen karşılamasa da güzel bir filmdi.Kara mizah türünü sevenlerin hoşuna gidebilecek bir aksiyon filmi.Bir sürü ünlü oyuncu var ve öyle iyi mi iyi oynamasalar da sevilen oyuncular (en azından benim sevdiğim) olduğu için film gözünüze ayrı bir iyi geliyor.Eğlendim.Bazı yerleri gereksiz derecede saçmaydı.Fakat genel olarak iyi bir film olduğunu düşünüyorum.Değişik bir yapımdı.Kara mizah sevenlere tavsiye ederim.
aydin1972 : Öncelikle Aksiyon değil...Filimin bütçesi 10milyon dolar..bunu muhtemelen sadece oyunculara harcamışlar. Böyle filmleri film değilde tiyatro yapsalar bence daha iyi olur



[dosyaid]11039[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/4158096/free-fire.html[/altyazı]
Referans URL