Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Antik Yabancılar - Ancient Aliens (2009–) S11E06 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/10N4U3.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Ancient Aliens ()[/dosyadi]
Yönetmen: Susan E. Leventhal , David Osper

Senaryo: Kaylan Eggert , Richard Monahan , Eric Murphy

Ülke: ABD

Sezon: 8.Sezon

Gelecek Bölüm: Bekleniyor...

Tür: Belgesel , Tarihi , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2010



[hakkinda]Ancient Aliens, antik çağlardan beri insanlarla uzaylıların temas halinde olduğu iddialarını sorgulayan, bu alanda yapılmış en kapsamlı belgesel.
Bir History Channel yapımı olan Ancient Aliens, Türkiye'nin de içinde bulunduğu dünyanın farklı köşelerindeki insan-üstü antik yapıları, inanışları, kültürleri, mitleri ve farklı tarihsel olayları inceleyerek, tüm bu olayların uzaylılarla ilgili bağlantılarını ortaya koyan, şaşırtıcı iddialarda bulunuyor. Erich von Däniken gibi konuya hakim kişilerin yorumlarını kattığı belgesel, uzaylı denilen kavramı salt "UFO" olarak algılayan genel düşünce sistemini altüst edecek sarsıcı teoriler sunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

hibpv : bu konulara ilgiliyseniz kesinlikle izlemeniz gereken bir yapım.
twoways : Arkadaşlar ben 1. sezonun birkaç bölümü ile 2. sezonu izledim. Bilinen Uzaylı Belgesellerini unutun. Ben uzaylılara inanmayan, olsa da olur olmasa da olur beni ilgilendirmez diyen birisiyim. Ama adamlar öyle bir sunum yapıyor ki Uzaylılar yoksa tüm bunlar nasıl olur sorusu 2. sezonun ilk bölümünden son bölümüne kadar beynimi kemirdi durdu. Tüm bölümlerde öyle bir gizem var ki günümüz bilimi ile bu sorulara cevap bulmak neredeyse imkansız. Artık bu düşüncelerden kurtulmak için kendinize şunu demek zorunda kalıyorsunuz. Evet Uzaylılar olabilir.

Hala uzaylıları kabullenmem diyorsanız 1. sezonun ilk bölümünü izleyin ve tüm o soruları kendinize sorun. Bakalım kendi kendinizi kandırabilecek misiniz?
ArsoN : Kaliteli bir araştırma. Özellikle dinozorlar dönemine dair bölümde ki antik insan eserlerinde yapılan araştırmalar hayretler içerisinde bırakıyor öyle ki yüzlerce kabartma, oyma resim vb. bulgular üzerinde büyüğünden küçüğüne dinozor resimleri ve insanlar yer almakta, yani dinozorlar çağında insanlar yaşamaktaydı denilmekte. Bu hususta bazı araştırmacıların özellikle bilim ve bilim adamları üzerine kurduğu cümle etkileyiciydi; " Onlar sizinle sadece işlerine gelen şeyi paylaşırlar, eğer bir çıkarları yoksa ya yalanlarlar yada gizlemeyi tercih ederler" diyordu.

Fragman


[dosyaid]10973[/dosyaid]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1643266/ancient-aliens.html[/altyazı]
Referans URL