Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Boss Baby - Patron Bebek (2017) m720p BluRay Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/3A4U10l.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Patron Bebek (1 ödül. )[/dosyadi]
Yönetmen: Tom McGrath

Senaryo: Michael McCullers , Marla Frazee

Ülke: ABD

Tür: Animasyon , Komedi , Aile

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 31 Mart 2017 (Türkiye)

Bütçe: $125,000,000

Nam-ı Diğer: Boss Baby



[hakkinda]Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışıyor. - Gönderen: Tuanay [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Xratra : Son zamanlarda izlediğim en özgün animasyon filmlerinden biri. 3d olmasa çok iyi olurmuş, yani gerekli de değilmiş. Konu ve akıcılık çok güzel. Karakterler hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Fügen Atasoy : Konusu çok orijinal;
7 yaşındaki Timothy' nin kardeşi yoktur ve ailesinin tek ilgi kaynağı olduğundan dolayı çok mutludur. Bir gün annesiyle babası ona bir kardeş geleceğini müjdeler. Tim, bundan hiç hoşlanmaz.

Bebek AŞ firmasından gelen kardeşi, diğer bebeklerden çok farklıdır. O, dünyaya bir görevi yerine getirmek için gelmiştir. Takım elbise giyen, iş çantası olan bir bebektir ve çok küstahtır.

Günümüz insanları çocuk sahibi olmak yerine köpek sahibi olmayı tercih ettikleri için Köpek AŞ firması, hiç yaşlanmayan bir yavru köpeği piyasaya sürmek üzeredir. Patron bebeğin görevi, bu yavru köpek üretimiyle ilgili dosyayı çalmak ve piyasada satılmasını önlemektir.

Tim ve Patron Bebek, bu dosyaya ulaşmak için maceradan maceraya koşarlar.

Nefes aldırmayacak kadar hareketli, yan karakterleri zengin, sahneleri renkli ve coşkulu olan üstelik kardeşlikle ilgili çok güzel mesajları olan bir film.

Ben 9 yaşındaki kızımla birlikte izledim, ikimiz de çok beğendik. İçinizde hoş bir duygu, yüzünüzde tebessüm bırakan bu animasyon filmini izlemenizi tavsiye ederim.

IMDB: 6,5- puanının bu kadar düşük olmasına şaşırdım.

Yönetmen: Tom McGrath- Megamind ve Madagascar serisinin yönetmeni
mapel : Açıkçası ilk başlarında sıkıldım ama ilerledikçe hikaye daha netleşti ve güzel bir şekilde akmaya başladı. İzlenmeye değer güzel ve eğlenceli bir animasyon. İkinci bebeği yapan ailelerde ilk çocuğun daha az ilgi görmesi sonra iki kardeşin kaynaşıp kardeşlik bağını kurmaları, çocukların hayal dünyası falan güzel irdelenmiş. Tavsiye ederim.






RAR Şifresi: zamundatorrent.net

[dosyalink]https://go4up.com/dl/c2d75a692d8e59[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL