Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Okja (2017) 720p HDRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/9U6I4m.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Okja (1 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Joon-ho Bong

Senaryo: Joon-ho Bong , Jon Ronson

Ülke: Güney Kore, ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Dram

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 02 Haziran 2017 (ABD)

Bütçe: $50,000,000

Çekim Yeri: New York, ABD



[hakkinda]En iyi arkadaşını kaçırmamak için çok uluslu büyük bir şirketin her şeyini riske atan genç kız Mija'yla tanışın, en yakın arkadaşı ise Okja adında büyük bir hayvan.
Başrollerinde Tilda Swinton, Paul Dano ve Seo-Hyun Ahn'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Joon-ho Bong oturuyor. Joon-ho Bong senaryoyu ise Jon Ronson ile birlikte kaleme aldı. Film ayrıca 70. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışıyor. Sinefesto. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ermanyak : Mükemmel bir filmdi. Günümüz dünyasını, sistemini, sosyal medyayı eleştiren, dostluğu, hayvan sevgisini, doğa sevgisini aşılayan mükemmel bir film!
İşte sinemanın gücü dedim izlerken. Müzikleri de çok iyiydi.
Hem çocuklara, hem büyüklere şiddetle tavsiye ederim...
gri72 : Büyük bir domuz ve Mija adlı küçük bir kızın arasında yaşanan; E.T ile Elliot’ kine benzer naif bir dostluğun anlatıldığı, macera ve sistem eleştirisi konulu bir film Okja…

Yaklaşık 2 saat süren bu Netfliks yapımının türü biraz dram, biraz macera, biraz da komedi diyebiliriz. Fakat özellikle Jake Gyllenhaal’in hayat verdiği Dr Johnny Wilcox karakterinin fazla karükatürize bulduğumu söyleyebilirim. Zira kapitalizme ve et endüstrisine karşı getirdiği eleştiriler filmin odağını oluşturması sebebiyle ve ölçülü bir ciddiyeti varken bu karakterin yapı itibariyle biraz aşırıya kaçtığı kanaatindeyim.

Sıkılmadan ve ailece izlenebilecek bu Netflix yapımının aksiyon sahnelerinde oldukça hareketli ve hoş Balkan müzikleri kullanıldığını da belirtmek isterim.
trafalgar : Veganlar asın bayrakları Et endüstrisinin hayvanlara eziyetini, kapitalist sistemin her türlü değeri hiçe sayıp sadece para kazanma derdini gözler önüne seren bir film. Öncelikle filmi sıkılmadan keyif alarak izleyebilirsiniz. Komedi, macera, dram dan oluşan bir filmden keyif almamak zor. Tabi beğenmediğim yerler de oldukça fazla.
Örneğin, neden komediye ihtiyaç duyulmuş. Bu kadar keskin dram olabilecek bir film ve harika oyuncular varken bence karakterleri komediye büründürmek olmamış. Belki izlenmeyi artırmaktır dertleri.
Mija ne koşuyor arkadaş. Sürprizbozan: GösterO dağdan ne hızla indiler koca hayvanla Gerçeklikten uzaklaştırıyor bu sahneler. Hızla giden arabadan nehre atlama sahnesi de öyle.

Bu film Cannes da yarışma bölümünde gösteriye girdi. Netfix olduğundan heralde çabuk izleyebildik zira o filmlere ulaşmak biraz zor oluyor. Netfix e ayrı bi gıcıklığım var Sense8 i bitirdiklerinden dolayı ama Cannes daki eleştirileri anlamadım . Film filmdir kimin yapımcı olduğuna niye takılıyorsunuz? Filmi izleyenler Netfix yazısı çıkınca yuhalamaya başlamışlar. Bu kolaya para verip protesto için dökmeye benziyorGülümseme

Fragman




[dosyaid]10938[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/3967856/okja.html[/altyazı]
Referans URL